Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt blijft stijgen en biedt aantrekkelijke vooruitzichten, zelfs te midden van de gebruikelijke turbulentie. Nu topcryptomunten zoals Ripple (XRP) en Tron (TRX) voorop lopen, hervormen marktschommelingen de sector, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor Meme Moguls om zichzelf te positioneren voor winstgevendheid.

Momenteel in de 5e fase van de voorverkoop heeft dit lopende project Meme Moguls (MGLS) meer dan $1,9 miljoen opgehaald en miljoenen tokens uitverkocht. Volgens analisten zou MGLS het volgende 100x-token en de beste crypto in 2024 kunnen zijn.

Tron (TRX) breekt record met meer dan 50 miljard in omloop

Volgens het officiële X-account van Tron is “de oplage van TRC20-USDT toegenomen tot 50,8 miljard, waarmee een historisch record wordt gevestigd door voor het eerst de 50 miljard te overschrijden”. Momenteel zijn er 36,4 miljoen TRC20-USDT-tegoedrekeningen en zijn er in totaal meer dan 1,49 miljard overboekingen gedaan.

De TRC20-USDT stablecoin van Tether Company, gebaseerd op het TRON-netwerk en gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, heeft steun gekregen van verschillende beurzen en een aanzienlijk gebruikersbestand. De USDT, gebaseerd op de TRC20-versie, zal het gedecentraliseerde applicatie-ecosysteem verbeteren dat momenteel bestaat op het blockchain-platform van Tron.

De prijs van Tron schommelt momenteel tussen $0,101 en $0,112, met een marktkapitalisatie van $9.777.586.389 TRX en een circulatieaanbod van 88.171.774.941 TRX.

Ripple staat voor enorme daling; Zal XRP onder de $0,50 dalen?

Als gevolg van bearish ETF-nieuws, walvisdistributie en ongunstige technische trends daalt de prijs van XRP. De prijs van XRP handelt momenteel op $0,51, waarmee de neerwaartse trend wordt voortgezet die begin dit jaar begon. De altcoin verloor in deze periode steun van $0,600 en $0,550 en nadert nu steun van $0,500.

Zoals het er nu uitziet, handelt de altcoin op het laagste punt in drie maanden; een verdere daling zou de prijs naar $0,476 brengen. Ripple-tokens zullen blijven wachten op een trigger voor een rebound-rally.

Een verdere negatieve invloed die de prijs van Ripple beïnvloedt, zijn de aanhoudende juridische conflicten met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De eis van de SEC dat Ripple financiële overzichten indient, en de datum van de rechtszaak in april 2024 roepen meer regelgevende vragen op over XRP. Dit nieuws heeft waarschijnlijk het enthousiasme van beleggers verminderd en kan hebben bijgedragen aan de recente uitverkoop.

Web3-enthousiastelingen Crowd Meme Moguls (MGLS): Wat is de buzz?

Meme Moguls (MGLS) is een ander project dat naast Ripple en Tron de aandacht in de schijnwerpers heeft getrokken. MGLS is een aandelenmarkt gebaseerd op memes, maar gebouwd met behulp van de blockchain. Gebruikers kunnen hun favoriete memes en op memes gebaseerde activa uitwisselen en bonussen krijgen vanwege de technologie.

Het is niet alleen een handelsplatform, maar dient ook als een knooppunt voor gemeenschapsontwikkeling waar iedereen kan deelnemen aan leer- en strategievormingsactiviteiten. Meme Moguls biedt Fantasy Trader P2E-spellen aan die gebruikers kunnen verdienen tijdens het spelen. Daarnaast is er een speciale Metaverse met Moguls Land waar iedereen kan deelnemen aan liquiditeitspools of mining-tokens.

De MGLS is een nutstoken in het ecosysteem, omdat het al deze functies aanstuurt. Bovendien zijn er verschillende voordelen bij het staken van cryptocurrency en is iedereen welkom om deel te nemen aan het bestuursproces.

Het project heeft interesse gewekt van enthousiastelingen in de Web3-gemeenschap. Kopers proberen zoveel mogelijk MGLS-tokens te bemachtigen voordat de waarde tijdens de voorverkoop omhoog schiet.

Er is steeds meer belangstelling voor het $MGLS-token. In fase 5 van de doorlopende tokenvoorverkoop wordt elk MGLS-token verkocht voor $0,0036, een stijging met ongeveer 90% ten opzichte van de initiële prijs van $0,0019. Moreso biedt het platform een registratiebonus van 30% aan nieuwe gebruikers, waardoor het project tot de topkeuzes behoort voor diegenen die op zoek zijn naar de beste nieuwe crypto’s om in te investeren.

Vooruitkijkend hebben Meme Moguls het potentieel om een drijvende kracht in de memewereld te worden naarmate de belangstelling groeit terwijl de blockchain-sector enorme grip krijgt.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Zal Ripple (XRP) onder de $0,50 dalen? Tron (TRX)-token breekt record terwijl meme-enthousiastelingen Meme Moguls (MGLS) crowden terwijl het meer dan $1,9 miljoen opbrengt verscheen eerst op CryptoBenelux.