Gaat jouw hart sneller kloppen van de namen PME Legend, Cast Iron en Vanguard? Dan is er goed nieuws. In het oude pand van Chasin’ in Arnhem opent dit voorjaar een nieuwe winkel met items van deze kledingmerken. De winkel van Chasin’ verhuisde van Ketelstraat 15 naar nummer 31 in dezelfde straat. In het pand […]

Gaat jouw hart sneller kloppen van de namen PME Legend, Cast Iron en Vanguard? Dan is er goed nieuws. In het oude pand van Chasin’ in Arnhem opent dit voorjaar een nieuwe winkel met items van deze kledingmerken.

De winkel van Chasin’ verhuisde van Ketelstraat 15 naar nummer 31 in dezelfde straat. In het pand naast snackbar Swoopy vind je nu een kledingoutlet, maar daar komt vanaf maart 2024 verandering in.

Specialty Store Arnhem in oude Chasin’

Specialty Store opent op de oude locatie van Chasin’, zo laat Michel Vermeer van de modeketen weten. In de winkel shop je (korte) broeken, truien, overhemden en accessoires van merken in het ‘midden- en hoge segment’. Denk aan PME Legend, Cast Iron en Vanguard.

Lees verder onder de foto >

In het oude pand van Chasin' opent de Specialty Store. Foto: indebuurt Arnhem
In het oude pand van Chasin’ opent de Specialty Store. Foto: indebuurt Arnhem

Geplande opening

Specialty Store heeft al vestigingen in Nijmegen en Zwolle, Arnhem krijgt de derde van Nederland. “De huidige outlet aan de Ketelstraat 15 is vanaf maandag 5 februari gesloten. We gaan slopen en het pand verbouwen. Als alles volgens planning loopt, opent Specialty Store Arnhem zaterdag 9 maart. Speciale acties om dit te vieren, hebben we niet”, aldus Michel.

Altijd op de hoogte

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van allerlei nieuwtjes uit Arnhem? Zoals nieuwe zaken, sluitingen en dingen die opvallen in de stad? Houd indebuurt Arnhem dan goed in de gaten via Facebook en Instagram, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. indebuurt als ‘app’ op je telefoon zetten kan ook! Hier lees je hoe je dat doet.

Nieuwe zaak gespot?

Heb je een nieuwe winkel of horecazaak gespot die wij over het hoofd zagen? Of weet je meer over bedrijven die sluiten? Wij horen dat heel graag! Deel jouw tips door te mailen naar arnhem@indebuurt.nl of vul dit formulier in.

Meer Arnhems winkelnieuws:

Specialty Store

Ketelstraat 15, 6811 CX Arnhem


Nu geopend


Meer informatie