De geur van roomboter en kaas kwam je tegemoet als je Bülent Börekçilik in Arnhem binnenstapte. De Turkse bakkerij opende precies een jaar geleden op feestelijke wijze, maar inmiddels staat de zaak aan de Hommelseweg alweer leeg. Bülent Börekçilik in Arnhem was de eerste Europese vestiging van de in Turkije populaire bakkerijketen. Je kocht er […]

De geur van roomboter en kaas kwam je tegemoet als je Bülent Börekçilik in Arnhem binnenstapte. De Turkse bakkerij opende precies een jaar geleden op feestelijke wijze, maar inmiddels staat de zaak aan de Hommelseweg alweer leeg.

Bülent Börekçilik in Arnhem was de eerste Europese vestiging van de in Turkije populaire bakkerijketen. Je kocht er een soort baklava, maar dan met kaas in plaats van suiker en noten. De opening van de zaak werd vorig jaar uitbundig gevierd met ballonnen, zoete limonade en kazige baksels.

Reclame weg, vuilniszakken in het raam

Van de versieringen en feloranje gekleurde reclame is nu niets meer over aan de Hommelseweg. Bülent Börekçilik op nummer vijf is dicht. Vuilniszakken bedekken de ramen en het meubilair uit de winkel is verdwenen.

Lees verder onder de foto >

Bülent Börekçilik is gesloten. Foto: indebuurt Arnhem

Bülent Börekçilik is dicht

Op Google lees je dat het filiaal van Bülent Börekçilik in Arnhem ‘permanent gesloten’ is. Via Thuisbezorgd kun je geen bestellingen meer plaatsen. Waarom is onduidelijk. Want bel je het telefoonnummer van de bakkerij, dan krijg je de bezettoon en in de winkel is niemand aanwezig. Ook op social media staat geen informatie over de zaak aan de Hommelseweg en zijn sluiting.

Deel jouw tips

Heb je een nieuwe winkel of horecazaak gespot die wij over het hoofd zagen? Of weet je meer over bedrijven die gaan sluiten? Wij horen dat heel graag! Deel jouw tips door te mailen naar arnhem@indebuurt.nl of vul dit formulier in.

Meer nieuws over Arnhem: