Je kan bijna niet om de steigers en etalagestickers op de hoek van de Burgwal heen. Binnenkort opent hier een tweede vestiging van dames- en herenkledingwinkel The Stone. Bij The Stone shop je truien, jassen en tassen van merken als Vero Moda en Loavies. Goed nieuws voor Delftse mannen: in deze nieuwe winkel komt een […]

The post Shoppen! The Stone opent een winkel in de Delftse binnenstad appeared first on indebuurt Delft.

Je kan bijna niet om de steigers en etalagestickers op de hoek van de Burgwal heen. Binnenkort opent hier een tweede vestiging van dames- en herenkledingwinkel The Stone.

Bij The Stone shop je truien, jassen en tassen van merken als Vero Moda en Loavies. Goed nieuws voor Delftse mannen: in deze nieuwe winkel komt een hele verdieping met kledingstukken van het merk PME Legend.

The Stone in de Hoven

Maar, The Stone zit toch ook al in de Hoven? Dat klopt. Sterker nog, de winkelketen is van oorsprong een Delfts bedrijf en opende hier in 1994 hun allereerste filiaal. Inmiddels zijn er meer dan 55 vestigingen verspreid door heel Nederland. “We vinden het zo gaaf dat we nu ook een winkel krijgen in het centrum van Delft. We kunnen niet wachten om open te gaan”, zegt een medewerker.

Verbouwen en opening

De winkel komt in het oude pand van Versteegh Jeans. De eigenaar van die winkel ruilde zijn jeans in voor een lekkere joggingbroek en geniet nu van zijn pensioen. Voor The Stones hier kan openen, moet het pand nog flink verbouwd worden. “We hopen medio mei klaar te zijn en Delftenaren te kunnen verwelkomen. Dan zorgen we ook voor een toffe openingsactie.”

Meer nieuws over Delft:

The post Shoppen! The Stone opent een winkel in de Delftse binnenstad appeared first on indebuurt Delft.