Hallo allemaal, welkom terug bij een nieuwe video op mijn kanaal. In deze video maken we weer een rondje langs de crypto velden. Ik bespreek de belangrijkste ontwikkelingen omtrent Bitcoin (BTC) en een berg aan altcoins.

Bitcoin verkoopdruk

De cryptomarkt staat momenteel onder invloed van verschillende factoren die de verkoopdruk beïnvloeden.

Zo is er de afgelopen tijd enorm veel bitcoins uit Grayscale’s onlangs geconverteerde spot Exchange-Traded Fund (ETF) gestroomd.

Ook zijn er berichten dat de Amerikaanse overheid van plan is om bitcoins ter waarde van 130 miljoen dollar te verkopen.

Bovendien is de mogelijke vrijgave van 200.000 bitcoins vanuit de failliete exchange Mt. Gox een andere factor die de marktspanning verhoogt.

In mijn nieuwste video bespreek ik ook nog enkele andere belangrijke ontwikkelingen uit het crypto-land en de mogelijke effecten op de algehele staat van de markt.

Uiteraard duik ik ook de bitcoin grafiek in. Ik deel de belangrijke levels die ik voor de korte termijn in de gaten houd, en ik vergelijk de huidige prijsactie met die van voorgaande cycli.

Daarnaast bied ik een vooruitblik op de belangrijke week die voor ons ligt, met belangrijke economische gebeurtenissen zoals een nieuw rentebesluit door het Federal Open Market Committee (FOMC).

Ethereum, Cardano, Solana en meer

Tot slot duik ik in de laatste nieuwtjes omtrent grote projecten zoals Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Hedera (HBAR), VeChain (VET), Algorand (ALGO) en Casper (CSPR).

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Het bericht Rondje langs de crypto velden: bitcoin verkoopdruk en altcoin analyses verscheen eerst op Crypto Insiders.