Ben je gek op vlees? Dan is de nieuwe winkel van Beimer Meat in Almelo misschien iets voor jou. Hier liggen de vriezers vol vlees uit eigen slagerij. De winkel in Almelo opent op vrijdag 2 februari. De nieuwe zaak aan de Ootmarsumsestraat 280 is de vijfde vestiging van de vleesproducent uit Enschede. In het pand […]

Ben je gek op vlees? Dan is de nieuwe winkel van Beimer Meat in Almelo misschien iets voor jou. Hier liggen de vriezers vol vlees uit eigen slagerij. De winkel in Almelo opent op vrijdag 2 februari.

De nieuwe zaak aan de Ootmarsumsestraat 280 is de vijfde vestiging van de vleesproducent uit Enschede. In het pand zat tot voor kort damesmodezaak Bella Diva Fashion. Die winkel zit nu aan de Marktstraat 64. “We hebben het pand opnieuw geschilderd. Wee hebben iemand in onze familie die dat goed kan”, zegt eigenaar Joost Beimer. “De kledingrekken zijn eruit en de vriezers erin. Het is mooi geworden toch?”

Winkel door corona

Beimer was jarenlang alleen actief als vleeswerkingsfabriek. Door corona moest de horeca sluiten en bleef Beimer met het vlees zitten. Het bedrijf besloot een winkel te openen om rechtstreeks aan consumenten te verkopen. De eerste winkel kwam in Enschede. Later volgden Hengelo, Arnhem, Oldenzaal en nu Almelo.

Lees verder onder de foto >

De medewerkers van Beimer Meat voor de vestiging in Almelo. Foto: indebuurt Almelo

Verse worst gewild

Welke vleesproducten in Almelo gewild zijn, moet blijken als de nieuwe winkel een tijdje open is. “Hoewel het assortiment in alle zaken hetzelfde is, zit er zeker verschil tussen onze winkels”, zegt Niels Rikkerink van Beimer. “In Hengelo loopt bijvoorbeeld de verse worst erg goed, terwijl we die in Oldenzaal geregeld moeten afprijzen. Verder zie je dat in Enschede de grote stukken vlees populair zijn.”

Tien procent korting

De plek in Almelo is bewust gekozen, laat Niels Rikkerink van Beimer weten. “We zitten hier bij een druk winkelcentrum, dat versterkt elkaar.” De winkel aan de Ootmarsumsestraat in Almelo opent de deuren op vrijdag 2 februari om 09.30 uur. De eerste twee dagen krijgen klanten tien procent korting op het gehele assortiment. Deze korting geldt ook bij de andere vier winkels van Beimer.

Vleesliefhebbers opgelet: Beimer Meat opent een vestiging in Almelo


  • Nieuw in Almelo, Nieuws


Ben jij gek op een biefstukje bij de gebakken aardappelen? Of ga je voor bavette, beenham…