Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de goedkeuring van de Spot Bitcoin ETF wist de Bitcoin koers geen significante koersstijging te realiseren. De koers daalde snel onder de $40.000, maar heeft na een lichte consolidatiefase nu opnieuw zijn weg omhoog gevonden. De Bitcoin koers lijkt dus eindelijk te profiteren van de spot Bitcoin ETF.

Het is echter niet alleen Bitcoin die profiteert van deze Spot ETF, want ook altcoins zoals Ethereum en Solana wisten te profiteren. Kunnen ETH en SOL dit momentum vasthouden of zijn er andere top crypto’s die kunnen gaan exploderen?

Een prominente crypto expert en Bitcoin enthousiasteling, Michael van der Poppe, deelde onlangs zijn inzichten over de toekomstige bewegingen van meerdere altcoins in de crypto sector. Volgens Van der Poppe lijkt SOL klaar te zijn met consolideren, maar blijft Ethereum nog altijd achterlopen op de grote spelers van de crypto markt. 

De consolidatie fase van SOL lijkt voorbij nadat het sinds zijn piek van $123 daalde tot onder de $100. Met een huidige waarde van net boven de $100 verwacht van der Poppe nu dat het zich op kan maken voor nieuwe recordhoogtes waarbij een waarde van $140 niet uit te sluiten valt. 

Technische analyse Solana koers

Op basis van een technische analyse van de Solana koers lijkt de verwachting van Van der Poppe ondersteund te worden. Het MACD histogram geeft met een waarde van 0,94 een koopsignaal af en de RSI bevindt zich met een waarde van 60,48 nog altijd op neutraal gebied. Dit wijst erop dat er nog veel ruimte is voor een stijging. 

Als we kijken naar de belangrijkste moving averages, dan lijkt de SOL koers er ook goed voor te staan. De huidige SOL koers bevindt zich comfortabel boven de EMA’s van de korte termijn. De 10-daagse EMA en 30-daagse EMA bevinden zich allebei ruim onder de $100 en daarmee ruim onder de huidige SOL koers. 

Wat betreft de lange termijn EMA’s ziet het er misschien nog wel beter uit. De 50-daagse EMA heeft een waarde van $89,48 en bevindt zich daarmee meer dan $10 onder de huidige SOL koers en de 100-daagse EMA bevindt zich op slechts $75,82. Daarmee is de EMA nog verder verwijderd van de huidige SOL koers. 

In het kort lijkt de SOL koers er dus goed voor te staan en wordt de verwachting van crypto expert Van der Poppe zeker onderbouwd door de technische cijfers van de SOL koers. 

Technische analyse Ethereum koers

Van der Poppe beschreef Ethereum als een van de crypto’s die recent ondermaats hebben gepresteerd. De langzame groei van de Ethereum koers had volgens hem zelfs een negatief effect op andere altcoins. Toch lijkt Ethereum onderhand weer zijn weg omhoog ingezet te hebben. De token is al bijna 4% gestegen over de afgelopen 7 dagen, en over de afgelopen maand bevindt de token zich ook in het groen. 

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren, dan ziet ETH er echter wel iets minder overtuigend uit dan SOL. Het MACD histogram geeft met een waarde van -23,7 een verkoopsignaal af. De RSI bevindt zich met een waarde van 47,3 op neutraal terrein. 

De ETH koers bevindt zich net boven de 50-daagse en 100-daagse EMA van de lange termijn, maar moet op de korte termijn de 30-daagse EMA boven zich laten. Hierdoor is de toekomst van de ETH koers minder zeker dan die van SOL. Op de lange termijn lijkt ETH te kunnen gaan stijgen, maar op de korte termijn ziet het er nog erg onzeker uit voor de grootste altcoin.

Het kan daarom een goed idee zijn voor investeerders die op de korte termijn grote rendementen willen realiseren, om alternatieve cryptocurrencies te overwegen waarmee ze hun portfolio kunnen diversifiëren. 

Daarom bespreken we hieronder welke altcoin gaat exploderen. Historisch gezien zijn presale tokens goede investeringen voor als je bereid bent risico’s te nemen en hoge winsten wilt realiseren. Om deze reden hebben we hieronder een aantal van de beste presale tokens van dit moment op een rij gezet. 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoin via staking pool

Bitcoin Minetrix is een revolutionair nieuw mining platform dat de Bitcoin mining sector op zijn kop gaat zetten. Deze sector is sterk gecentraliseerd doordat alleen nog grote organisaties  efficiënt Bitcoin kunnen minen. Hier wil Bitcoin Minetrix een einde aan maken. Hun doel is om de winst van Bitcoin mining terug in handen te krijgen van de particuliere investeerders. 

Via Bitcoin Minetrix kunnen gebruikers BTCMTX tokens staken in ruil voor cloud mining credits. Deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden om Bitcoin te minen. Op deze manier krijgen particuliere investeerders niet meer te maken met de hoge instapkosten waar de Bitcoin mining markt om bekend staat. Door gebruik te maken van cloud mining kunnen gebruikers dus profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s. 

Totdat het mining platform live gaat zijn gebruikers in staat om hun BTCMTX tokens al te staken tegen mooie beloningen. Op dit moment wordt de APY ingeschat op 68%. Er zijn dan ook al meer dan 610 miljoen BTCMTX tokens vastgezet, wat bevestigt dat gebruikers geloven in dit platform. Dit zal ook helpen om de verkoopdruk te dimmen tijdens de officiële listing. 

De BTCMTX token bevindt zich op dit moment nog in de presale fase waar tokens voor $0,0131 kunnen worden opgehaald. Er is echter nog maar beperkte tijd te gaan totdat deze prijs stijgt. In totaal is er al meer dan $9,8 miljoen opgehaald van het doel van $10,2 miljoen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek Bitcoin Minetrix Presale Hier

Sponge V2 (SPONGEV2) –  Investeer in de volgende meme coin hype

De meeste crypto traders hebben wel van het succesverhaal van de Sponge token gehoord. Deze token wist binnen no-time een market cap van $100 miljoen te realiseren en had tijdens zijn piek meer dan 13.000 unieke gebruikers. Net als de meeste meme coins had dit project echter geen echte utility en daardoor heeft het sindsdien een neerwaartse beweging moeten accepteren. 

De traders die dit initiële succes gemist hebben krijgen nu een nieuwe kans om gigantische winsten te realiseren. Dit komt door de introductie van Sponge V2, de nieuwe en verbeterde versie van de originele Sponge token. De Sponge V2 token gaat namelijk een centrale rol innemen in een nieuwe Play-to-Earn game en heeft daardoor werkelijke utility.

Hierdoor is de kans niet alleen groot dat deze token dezelfde soort stijging gaat maken als de originele Sponge token, maar ook dat het zijn hogere waarde vast kan houden door zijn utility. 

Sponge V2 is een zogenaamde Stake-to-Bridge token waarbij gebruikers de Sponge V1 token vast kunnen zetten om Sponge V2 tokens te verdienen. Daarnaast kunnen nieuwe gebruikers ook direct Sponge V2 tokens kopen en deze meteen vastzetten. Op dit moment wordt er zelfs gesproken over een APY van 254%. 

Sponge V2 tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële website met ETH, USDT of creditcard. Voor $1 kom je momenteel in aanmerking voor 1659 SPONGEV2 tokens. 

Bezoek Sponge V2 Hier

Meme Kombat (MK) – Crypto game en staking platform in één

Meme Kombat is bezig met de ontwikkeling van een uniek platform dat gebruikers meerdere manieren geeft om een passief inkomen te verdienen. Het team heeft namelijk een speciale Battle Arena ontwikkeld waarin bekende meme coins personages de strijd met elkaar aangaan. 

Gebruikers kunnen vervolgens wedden op de uitkomsten van deze battles en daarmee mooie beloningen ontvangen. Al deze battles worden ontwikkeld met behulp van AI technologie en zijn daardoor altijd spannend, maar ook zeker eerlijk. In het 1e seizoen nemen 11 meme coin personages het tegen elkaar op, waaronder Sponge, Pepe en nog veel meer andere. De meme coin personages van het tweede seizoen zullen kort voor het einde van het 1e seizoen bekendgemaakt worden.

Gebruikers kunnen de native token (MK) gebruiken om te wedden op deze battles, maar dat is niet het enige wat gebruikers met de token kunnen doen. Ze kunnen deze token namelijk ook staken tegen aanzienlijke beloningen. Op dit moment is de APY zelfs 121%. In totaal is maar liefst 80% van alle gekocht tokens als vastgezet. 

De MK token bevindt zich op dit moment nog in de presale, maar dat weerhoudt gebruiker er dus niet van om al winsten te realiseren aan deze token via staking. In totaal is er al meer dan $7,7 miljoen opgehaald tijdens deze presale en MK tokens kosten slechts $0,279 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB of creditcard. 

Bezoek Meme Kombat Presale Hier

eTukTuk (ETUK) –  Ideale groene crypto voor een passief inkomen

eTukTuk is een nieuwe groene token die de problemen van de bekende tuktuks op wil lossen. Tuktuks worden veel gebruikt in Afrikaanse en Aziatische landen, maar zijn behoorlijk vervuilend doordat ze op diesel rijden. 

Door een nieuwe elektrische tuktuk te ontwikkelen met behulp van AI technologie, wil het project groener en zuiniger zijn dan hun voorganger. Daarnaast wil eTukTuk ook een wereldwijd netwerk ontwikkelen van oplaadstations. 

Investeerders die de presale crypto $TUK kopen, kunnen deze staken in ruil voor een passief inkomen. Daarnaast kunnen de tokens ook gebruikt worden om de groene doelstellingen van het project te ondersteunen. Ook heeft het project uitdagende Play-to-Earn games ontwikkeld waarbij je een chauffeur van een eTukTuk kan spelen. Op het moment dat het je lukt om je passagier op tijd af te leveren, zul je $TUK tokens ontvangen. Hierdoor zijn er dus meerdere manieren voor investeerders om een passief inkomen te verdienen via de $TUK token. 

De TUK token bevindt zich op dit moment in zijn presale fase waarin er al meer dan $650.000 is opgehaald. Tokens kosten slechts $0,026 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort stijgen. Investeerders zullen daardoor snel bij moeten handelen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek eTukTuk Presale hier

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Kunnen ETH en SOL momentum vasthouden? Top crypto expert voorspelt welke altcoin gaat exploderen in februari verscheen eerst op CryptoBenelux.