De gele banners op de hoek van het Vesteplein al gespot? Ze horen bij de gloednieuwe snackbar Haphoek die op vrijdag 2 februari opende. Je haalt er naast Hollandse snacks ook Aziatische drankjes. Bij Haphoek bestel je lekkers aan de balie en zoek je zelf een tafeltje uit. Bedienen doen ze hier niet. Heb je […]

The post Hollandse snackbar met een Aziatische twist: Haphoek in Delft is open appeared first on indebuurt Delft.

De gele banners op de hoek van het Vesteplein al gespot? Ze horen bij de gloednieuwe snackbar Haphoek die op vrijdag 2 februari opende. Je haalt er naast Hollandse snacks ook Aziatische drankjes.

Bij Haphoek bestel je lekkers aan de balie en zoek je zelf een tafeltje uit. Bedienen doen ze hier niet. Heb je haast? Dan trek je een snack uit de snackmuur. Wel zo makkelijk.

Eindelijk open

Delftenaren die de patatjes van Haphoek wilden proeven, moesten lang wachten. In de zaak, waar voorheen Kwalitaria zat, werd maandenlang geklust. Maar openen? Ho maar. “We moesten ontzettend lang wachten op de vergunningen, maar nu hebben we eindelijk toestemming om te openen”, zegt eigenaresse Gigi Zheng (38) enthousiast.

Aziatische twist

Wat er op het menu staat? Een heleboel Hollands snacks, hamburgers en patat. Maar ook bubble tea. “Ik ben hier zelf dol op en wilde dit graag combineren met de snacks. Je kan zeggen dat Haphoek een Hollandse snackbar is met een Aziatische twist.”

Je vindt de nieuwe hotspot op de hoek van het Vesteplein, naast de bibliotheek en tegenover de bioscoop. Tip: om de opening te vieren, eet je hier tot en met zondag 4 februari met 10 procent korting.

Misschien ook interessant:

Haphoek

Vesteplein 136, 2611WG Delft


Nu gesloten


Meer informatie

The post Hollandse snackbar met een Aziatische twist: Haphoek in Delft is open appeared first on indebuurt Delft.