Ben je een klusser en niet te beroerd om een woning aan te pakken? Dan moet je deze woning aan de Hulststraat 7 eens bekijken. Probeer door de rommel heen te kijken om het pareltje erin te zien. Deze hoekwoning aan de Hulststraat 7 in de wijk Nieuwland in Almelo is gebouwd in het jaar […]

Ben je een klusser en niet te beroerd om een woning aan te pakken? Dan moet je deze woning aan de Hulststraat 7 eens bekijken. Probeer door de rommel heen te kijken om het pareltje erin te zien.

Deze hoekwoning aan de Hulststraat 7 in de wijk Nieuwland in Almelo is gebouwd in het jaar 1950. Het huis is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en heeft een tuin op het zuidwesten met een achterom. De woning is prima geschikt voor starters die er zelf nog iets moois van willen maken. Laat je niet afleiden door de rommel op de foto’s. Als het huis leeggehaald is, kun je er alle kanten mee op, wat je maar wilt.

Twee slaapkamers

Op de begane grond loop je via de hal de woonkamer in. Er is een dichte keuken met een voorraadkast. Op de eerste verdieping is een overloop met inbouwkast, er zijn twee slaapkamers, een badkamer met toilet, wastafel en douche en je hebt ruimte voor de wasmachine en -droger. Met een losse trap kom je op zolder, waar je veel spullen kunt opbergen.

In de tuin van deze hoekwoning staat achterin een vrijstaande stenen schuur. De tuin is verder compleet bestraat, je kunt er dus nog heel wat van maken. Bijzonder: in de tuin van deze woning staan op de foto’s drie auto’s, een aanhangwagen en een scooter. Die zijn vast niet bij de prijs van de woning inbegrepen.

Let’s talk numbers

De vraagprijs van deze woning bedraagt op dit moment 179.000 euro kosten koper. Wat krijg je voor die prijs? Het huis heeft een woonoppervlakte van 72 vierkante meter op een perceel van 233 vierkante meter. Het huis uit bouwjaar 1950 heeft energielabel E.

Benieuwd hoe de woning eruit ziet? Neem hier een kijkje:

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Foto: Funda

Hulststraat 7 Almelo

Verder gluren kan op de Fundapagina van de woning. Daar vind je meer informatie, een video en meer foto’s van dit huis. Als je interesse hebt, dan staan op Funda ook de contactgegevens van de makelaar.

Meer over wonen in Almelo: