De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste plekken. Deze week is de beurt aan Ronald Dankers uit Breda. Dit zijn de lievelingsplekken van Ronald.

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste plekken. Deze week is de beurt aan Ronald Dankers uit Breda. Dit zijn de lievelingsplekken van Ronald.

Over Ronald Dankers

“Mijn naam is Ronald Dankers en ik ben 52 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik als als consultant op het vlak van Werving en Selectie. Ik adviseer en help bedrijven met wervingsvraagstukken. Dit varieert van het operationeel werken als recruiter tot het inrichten van recruitmentafdelingen, opzetten van wervingscampagnes en het trainen van personeel. Ik woon en werk vanuit Breda. Sinds dit jaar ben ik de nieuwe prins van ’t Kielegat.”

Swipe naar links om de favoriete plekken van Driekus d’n Tweejde in Breda te ontdekken >

Foto: Driekus d’n Tweejde met zijn pages Danielle Genefaas (R) en Danielle de Jong (L)
Foto: Driekus d’n Tweejde met zijn pages Danielle Genefaas (R) en Danielle de Jong (L) l Foto: Gré van Pelt

Loungeset in de tuin

“De loungeset in de voortuin is een van mijn favoriete plekken. Ik zit hier in de lente, zomer en najaar bij lekker weer samen met vriendin, familie en vrienden te borrelen. Vaak komen hier bekenden langslopen en wordt er een praatje gemaakt bij de heg, die net hoog genoeg is om face to face te kletsen en als het wat langer duurt, eindigt diegene(n) toch wel op de loungeset met een biertje of een wijntje.”

Foto: Ronald Dankers
Foto: Ronald Dankers

Bruine Pij, Grote Markt en Veemarktplein

“Ik vind het lekker om op een van deze plekken een bakje koffie te drinken of een speciaalbier. Het is heerlijk om dan om naar mensen te kijken en bij te kletsen over wat er allemaal speelt. Dit doe ik vaak met mijn vriendin, maar ook met vrienden.”

kerkplein bruine pij kerst
Foto: Janine Klappert

Markhoek

“Ik ga regelmatig naar een wedstrijd van NAC Breda. Daarna drinken we vaak nog een biertje in café Markhoek aan de Marksingel.”

Markhoek
Foto: Google Streetview

Ginnekenmarkt

” Vanuit huis wandel ik met mijn vriendin naar de Ginnekenmarkt. Daar drinken vaak een lekker biertje.”

Foto: indebuurt Breda

Wat zijn jouw favorieten van Breda?

Jouw beurt! Wat is volgens jou de beste kapper, sportschool, straat of horecazaak van Breda? Vul hieronder het formulier in, dan maken we van jouw hotspots een leuk artikel. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hier tips van andere Bredanaars. 

  • Contactgegevens  • Informatie over samenwerking

Lees ook…