Wacht je op een teken om éindelijk de reis van je leven te maken? Dit zou het wel eens kunnen zijn! Want op 17 februari en 9 maart geven de reisadviseurs van TravelEssence vier presentaties in Breda: twee over Australië en twee over Nieuw-Zeeland. Terwijl je in een gezellige, kleinschalige setting informatie en inspiratie opdoet, […]

Wacht je op een teken om éindelijk de reis van je leven te maken? Dit zou het wel eens kunnen zijn! Want op 17 februari en 9 maart geven de reisadviseurs van TravelEssence vier presentaties in Breda: twee over Australië en twee over Nieuw-Zeeland. Terwijl je in een gezellige, kleinschalige setting informatie en inspiratie opdoet, ontmoet je ook nog eens gelijkgestemden uit je eigen woonplaats. Laat die voorpret maar beginnen!

Tijdens de presentatie worden al je vragen beantwoord. Zo ontdek je wat de beste reistijd is, wanneer je het best kunt boeken en wat het ongeveer gaat kosten. Ook leer je alles over hoe lang je ergens voor zou moeten uittrekken en welke unieke activiteiten je kunt ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen onder de sterren tijdens een kampeersafari? Of met een Aboriginal op pad om te gaan speervissen en boemerangwerpen? Hier meld je je gratis en vrijblijvend aan voor de presentaties in Breda. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Lees verder onder de foto >

Foto: Tourism and Events Queensland

Experts op het gebied van Australië en Nieuw-Zeeland

Veel mensen dromen van een reis naar de andere kant van de wereld, maar niet iedereen voegt de daad bij het woord. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het plannen van zo’n trip. De reisadviseurs van TravelEssence weten hier alles van. Zij zijn al járen gespecialiseerd in vakanties naar Australië en Nieuw-Zeeland en zijn er meerdere malen geweest.

Sommigen hebben er zelfs gewoond. De experts maken met liefde een droomvakantie op maat voor jou en eventuele reisgenoten. Want, zoals reisexpert Michiel Mandigers treffend aangeeft: “Als je niet van wijn houdt en je moet drie dagen op een wijngaard doorbrengen, dan is dat een beetje jammer.”

Beetje afremmen

Tijdens de presentaties op 17 februari en 9 maart in Breda maak je op een laagdrempelige manier kennis met alles wat Australië of Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Twijfel je nog tussen de twee landen, dan kun je je ook voor beide presentaties aanmelden. Sta er niet gek van te kijken als de expert je een beetje afremt tijdens de presentatie.

Michiel: “Als mensen een kaart voor hun neus krijgen, denken ze vaak: ohhh, dat wil ik allemáál gaan doen! Zo komen ze vaak op te snelle reisschema’s uit, waardoor ze veel in de auto zitten en vooral op de makkelijk bereikbare plekken met veel toeristen komen.”

Kleinschalig en persoonlijk

TravelEssence is dus van de rustigere reisschema’s, waarbij je reist per huurauto en overnacht in kleinschalige accommodaties. Michiel: “Het leuke van die kleinschalige plekken, zoals bed & breakfasts, is dat de mensen die het runnen zelf uit de omgeving komen en er enorm trots op zijn.”

“Op die manier ontdek je net even wat andere plekken dan de standaard highlights en de dingen die je op Instagram ziet. Ook is het fijn om tijdens zo’n langere reis af en toe een huis voor jezelf te hebben. Hier kun je zelf koken en heb je wat meer privacy.”

Lees verder onder de foto >

Reisadviseur Michiel tijdens een adviesgesprek | Foto: TravelEssence

Down Under met (jonge) kinderen

Ook met (jonge) kinderen zijn Australië en Nieuw-Zeeland te gekke reisbestemmingen. Michiel: “Er zijn best wat mensen die graag nog één lange, verre reis willen maken voordat hun kinderen leerplichtig zijn. Dan zijn deze veilige, westerse landen goede opties.”

“Het is er vaak lekker warm als het hier winter is, en in de zomervakantie is het in het noorden van Australië ook heel mooi weer. Bovendien valt er voor kinderen genoeg te beleven, zoals snorkelen, raften en kangoeroes, koala’s en zelfs krokodillen spotten”, legt hij uit.

Van inspiratie naar actie

Doordat de presentaties plaatsvinden in kleine groepen (ongeveer 20 personen), zijn ze lekker interactief. Geef jij aan dat je van duiken houdt, dan zal de expert zeker even noemen waar het mooiste onderwaterleven te aanschouwen valt. Ben je na de presentatie zó enthousiast dat je het plannen nu echt in gang wilt zetten? Dan kun je meteen een persoonlijke afspraak maken met de reisadviseur die de presentatie gaf.

Wil jij een van de presentaties in Breda bijwonen? Meld je dan snel aan, gratis en vrijblijvend!