Binance heeft een reeks proactieve maatregelen genomen om cyberdreigingen te bestrijden en wereldwijd cybersecurity te verbeteren. Alleen al in 2023 organiseerden en leverden gespecialiseerde teams van Binance meer dan 120 seminars, workshops en trainingssessies. Deze initiatieven hadden tot doel onderzoekers te machtigen met een dieper inzicht in de cryptowereld en hen te voorzien van praktische vaardigheden die essentieel zijn voor het aanpakken van crypto-gerelateerde bedreigingen.

Terwijl het digitale landschap blijft evolueren, blijft Binance zich inzetten om zijn inspanningen op het gebied van cybersecurity en misdaadbestrijding te versterken. In 2024 bevestigt het bedrijf zijn toewijding door deze initiatieven op te voeren. Deze proactieve houding benadrukt de toewijding van Binance om voorop te blijven lopen bij opkomende cyberdreigingen en de integriteit van het cryptosysteem te waarborgen.

Binance, een toonaangevende cryptocurrency-exchange, heeft proactieve stappen genomen om de wereldwijde cybersecurity te versterken door samenwerking met INTERPOL. Onlangs organiseerde Binance een halve dag virtuele sessie voor het delen van wetshandhavingsinformatie, bijgewoond door meer dan 30 officieren van INTERPOL.

Tijdens de sessie werden cruciale onderwerpen over cryptocurrency-onderzoeken en cyberpolicing in de web3-ruimte uitgebreid behandeld. Binance toonde zijn expertise in het ondersteunen van internationale autoriteiten door inzicht te bieden in effectieve strategieën en technieken voor het aanpakken van cyberdreigingen.

Vertegenwoordigers van INTERPOL benadrukten het belang van samenwerking met industrieleiders zoals Binance. Ze benadrukten de noodzaak van verfijnde mitigatiestrategieën om cyberovertredingen effectief aan te pakken. Deze samenwerking benadrukt het belang van samenwerking tussen wetshandhavingsinstanties en branche-experts bij de bestrijding van cybercriminaliteit en het waarborgen van een veiligere digitale omgeving voor iedereen.

Jarek Jakubcek, Hoofd van Law Enforcement Training bij de exchange, benadrukte de proactieve benadering van het bedrijf voor het handhaven van cybersecurity. Binance is toegewijd aan samenwerking als een hoeksteen van zijn strategie voor het effectief aanpakken van cyberdreigingen.

Met een sterk geloof in de kracht van het delen van expertise, heeft Binance zich gepositioneerd als een leider in het vormgeven van een veiliger digitaal landschap. Door zijn kennis en middelen te benutten, speelt Binance een cruciale rol in de strijd tegen cyberdreigingen en cryptocurrency-gerelateerde misdaden.

Het bericht Binance gaat met samenwerking Interpol cybercrime bestrijden verscheen eerst op CryptoBenelux.