Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na een uitgesproken bullish week zakt de koers van Solana weer behoorlijk in. Op 30 januari werd een waarde van $105,91 kort behaald, en leek zelfs een aanval op hogere koersen mogelijk. Slechts korte tijd later is de waarde van de token ingeklapt. Resistance werd gevonden op $93,61.  Gaat Solana nog stijgen, of is het tijd om verder te kijken naar een andere opkomende crypto?

Duidelijke cijfers

Solana heeft een roerige tijd achter de rug. Lange tijd had de Solana koers te kampen met de naweeën van het faillissement van FTX, waardoor groei nauwelijks mogelijk was. Begin oktober begon de token iets in waarde te stijgen, en tijdens de crypto bull run van november en december zette de token duizelingwekkende cijfers neer. Momenteel is de token, die net onder de $100 bivakkeert, 320% gestegen ten opzichte van een half jaar geleden.

De grote bull run liep uiteindelijk vast op $121,33. Na een correctieperiode begon de token eind januari weer te stijgen, van $79,90 op 23 januari naar $105,94 op 30 januari. Vervolgens viel de token terug naar een waarde net onder de $94.

Solaan koers verwachting – Gaat Solana nog stijgen?

Al voor de daling werd door crypto analist Teshkid op X aangegeven dat de test van $106 twee kanten op zou kunnen gaan. Een succesvolle test zou van $106 een support level maken, met een mogelijke 25% stijging tot gevolg. De aanval werd echter afgeslagen, waardoor de token ver terugzakte.

Nu de token echter support heeft gevonden, zullen bulls proberen wederom een aanval te openen op hogere koers. Een eerste resistance level is $100, hierna zal wederom een aanval op $106 ingezet kunnen worden. Een verdere groei naar de eerder beloofde $125 is dan op relatief korte termijn zeker mogelijk.

Mocht een test op $106 echter weer afgeslagen worden, of komt het niet eens tot een test, dan is het goed mogelijk dat de token verder in waarde daalt. Support zou dan weleens onder de $93 gezocht moeten worden.

Veelbelovende opkomende crypto

Het investeren in Solana biedt zodoende de nodige kansen, maar komt ook met een flink risico. De maximale stijging op de korte termijn is ongeveer 25%. Dit is een mooie winst, maar zou voor de crypto wereld niet opzienbarend zijn. De Solana koers verwachting laat echter ook zien dat een verdere val mogelijk is wanneer een volgende aanval weer afgeslagen wordt.

Mogelijk is het verstandiger om te investeren in een kleine crypto met potentie. Door de lage marktkapitalisatie hebben deze tokens nog de mogelijkheid om flink in waarde te stijgen. Winstfactoren van x100 zijn bij sommige presale crypto niet uitgesloten.

Wat zijn de meest veelbelovende crypto projecten van dit moment?

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Verdien Bitcoin door te staken

Dat investeerders enthousiast zijn over het Bitcoin Minetrix project blijkt wel uit het feit dat de token in haar presale al meer dan $10 miljoen heeft opgehaald. Met name de mogelijkheid om via Bitcoin Minetrix crypto miner te worden, spreekt investeerders aan.

Bij het staken van Bitcoin Minetrix krijg je namelijk, naast extra Minetrix (BTCMTX) tokens, ook mining credits uitgekeerd. Deze credits kunnen ingezet worden om een deel van de opbrengsten uit de cloud mining van het project te claimen, waar Bitcoin (BTC) wordt gemined.

Bitcoin Minetrix is het eerste compleet gedecentraliseerde project dat Bitcoin Mining op een dergelijke transparante en toegankelijke manier mogelijk maakt. De enige manier om toegang tot het mining platform te krijgen, is door BTCMTX tokens te kopen en te staken.

Met de verwachte groei van de cryptomarkt in het algemeen, mede onder invloed van de Bitcoin Halving, is het goed mogelijk dat Bitcoin Minetrix een bijzonder gewild platform gaat worden. Daarom is het niet onverstandig om nu al te investeren in deze opkomende crypto.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) – Meme coin bouwt voort op eerder succes

In 2023 wist $SPONGE token de aandacht op zich te krijgen door in korte tijd enorm in waarde te stijgen. De market cap van de meme coin groeide van $1 miljoen naar (bijna) $100 miljoen, en sommige vroege investeerders hadden plotseling winsten van x100.

Nu komt het team achter de succesvolle token met een vernieuwde munt: Sponge V2. Dit is een herlancering van $SPONGE, die ‘bigger and better’ moet worden dan haar voorganger.

De nieuwe $SPONGE kent namelijk de nodige voordelen vergeleken met haar voorganger. Zo is er nu een grote community die de token kan ondersteunen, is er een groter marketingbudget en kent de token een eigen Play-to-Earn game. Daarnaast zal deze token op veel grotere exchanges gelanceerd worden dan haar voorganger.

Sponge V2 is alleen te verkrijgen door de originele SPONGE token te kopen en te staken. Dit kan gemakkelijk en snel via de officiële website. Naast de aantrekkelijke staking rewards (245%) krijg je ook nog eens een hernieuwde kans op een x100 token.

Nu naar SpongeV2

Meme Kombat (MK) – Verdien geld via meerdere inkomstenstromen

Liefhebbers van meme coins kunnen ondertussen hun lol op, want naast Sponge V2 is er nog een ander veelbelovend meme crypto project dat zich klaarmaakt voor de exchange listing. Voor Meme Kombat ($MK) is inmiddels $7,85 miljoen opgehaald in de crypto presale.

Meme Kombat combineert op speelse wijze diverse aspecten van de meme crypto wereld met elkaar. De bijzonderste functie is de battle arena, waar diverse bekende crypto memes, zoals Pepe the Frog en Wojak, het in AI-gestuurde gevechten tegen elkaar gaan opnemen. Investeerders kunnen inzetten op de uitslag van dergelijke gevechten en zodoende een mooie bonus winnen.

Blockchain Gaming en GambleFi zal in de toekomst steeds belangrijker worden, en als Meme Kombat investeerder ben je een early adopter op dit gebied. Een koersstijging voor de token is, zodra het project eenmaal gelanceerd is, zeker niet uitgesloten.

Nu naar Meme Kombat

eTukTuk (TUK) – Meest veelbelovende groene crypto van 2024

Wie een goede investering wil doen voor zijn portemonnee en voor het klimaat, kan overwegen om de eTukTuk ($TUK) token aan te schaffen. Deze kleine crypto met potentie is de native token van een platform dat in ontwikkelingslanden wil meehelpen aan een beter milieu.

In Aziatische ontwikkelingslanden is de tuktuk een veelgebruikt voertuig, met name door beroepschauffeurs. Deze driewielers zijn vaak verouderd en kennen een grote uitstoot. Dat kan en moet anders: de elektrische tuktuks van eTukTuk zijn ontworpen om in deze opkomende economieën geproduceerd en gebruikt te worden.

Lokale providers zullen oplaadpunten voor de eTukTuks opbouwen en onderhouden. Chauffeurs die hun wagen opladen betalen de geleverde energie met de $TUK token, waarvan een deel zal terugvloeien naar de investeerders.

Op het eilandstaatje Sri Lanka zal begonnen worden met dit ambitieuze project, bij succes zal men proberen dit concept verder uit te breiden naar landen zoals Bangladesh en India. Dit is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor de portemonnee van de vroege investeerder.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Waarom zakt Solana koers 6%? – Gaat Solana nog stijgen of is deze opkomende crypto een beter alternatief? verscheen eerst op CryptoBenelux.