Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is getuige van een belangrijke trend waarbij de grootste whales steeds meer aan de dollar gekoppelde digitale activa accumuleren. Deze beweging heeft geleid tot een substantiële stijging van de marktkapitalisatie van de zes grootste stablecoins, die in vier maanden tijd gezamenlijk een stijging van $9,42 miljard kenden. Entiteiten die meer dan $5 miljoen aan digitale activa bezitten, bezitten nu meer dan de helft van het totale aanbod van stablecoins, een ontwikkeling die als een bullish indicator voor de cryptomarkt wordt beschouwd. Dit duidt erop dat er een aanzienlijke hoeveelheid koopkracht wordt voorbereid, wat mogelijk de weg vrijmaakt voor toekomstige marktrally’s.

In dit evoluerende landschap richt de aandacht zich ook op specifieke tokens die interesse wekken bij deze whales. Elke waarnemer van de cryptomarkt kan eenvoudigweg de keuzes van de whales volgen om de meest veelbelovende cryptocurrencies te ontdekken die ook in recordbrekende activa kunnen worden omgezet.

ScapesMania: Openbare verkooprush!

Na een succesvolle voorverkoop met een opbrengst van meer dan $5 miljoen, is ScapesMania klaar voor de openbare verkoop. De CEO kondigde in maart het Token Generation Event (TGE) aan tijdens een recente AMA-sessie.

De live openbare verkoop is exclusief voor de ScapesMania-website, zonder tussenpersonen. U kunt de beste deal krijgen zonder het gedoe of de beperkingen die worden opgelegd door externe platforms: geen aankooplimieten, geen noodzaak om de token van het platform te kopen en vast te houden, enz.

Tijdens deze levendige openbare verkoop zijn slechts 80 miljoen tokens ter waarde van $720.000 beschikbaar, en deze zullen snel uitverkocht zijn. Doe nu mee en maak kans op vroeg succes vóór het grote debuut van ScapesMania.

>>> Doe mee aan de live openbare verkoop op de officiële website! <<<

Hoogtepunten van de groei van ScapesMania

Achter het succes van ScapesMania staat een ervaren team met een sterk post-listing marketingplan. Het project heeft al topposities veiliggesteld op voorverkooptrackers en krijgt steun van crypto-beïnvloeders.

Bij het vasthouden van ScapesMania-tokens draait alles om actieve betrokkenheid en biedt het voordelen zoals het terugkopen van tokens, branden, staken, extra bonussen en verwijzingsbeloningen.

De nadruk op langetermijnwaarde en praktische toepassing onderscheidt ScapesMania van alle crypto-rages.

Veiligheid staat voorop – BlockSAFU heeft het slimme contract van ScapesMania gecontroleerd. Met de steun van de 2023 BNB Grant-winnende ontwikkelaar ligt succes in het verschiet.

De sociale-mediagemeenschap rond het project bloeit, met meer dan 60.000 volgers en er komen er nog steeds bij.

Het moment aangrijpen!

Met een beperkte openbare verkooppool verdwijnen $MANIA-tokens snel. Doe nu mee, voordat ScapesMania de schijnwerpers op populaire uitwisselingen richt.

De klok tikt – Laat deze gouden kans niet voorbijgaan!

Verzeker hogere winsten door een aanzienlijke bonus van 10% te pakken op ScapesMania! Gebruik code BWB775 bij het afrekenen in een speciaal tekstvak voor een nog betere deal voor een cryptocurrency waar de hele cryptogemeenschap jaloers op zou kunnen zijn. Handel snel: de aanbieding is slechts een beperkte tijd geldig.

Ondo (ONDO): Een revolutie in tokenisatie en DeFi-leningen

Ondo Finance, ondersteund door Coinbase, heeft zijn token met 2.500% zien stijgen na een token-ontgrendeling. Deze opmerkelijke groei benadrukt het enthousiasme van de gemeenschap voor de Ondo (ONDO)-aanpak van effectentokenisatie en DeFi-leningen. Het project heeft tot doel de liquiditeit op traditionele markten te verbeteren en rendement te bieden voor het uitlenen van stablecoin.

De prijs van het token steeg van $0,01 bij ontgrendeling naar meer dan $0,26, wat de grote vraag en het optimisme rond het nut en toekomstige toepassingen ervan weerspiegelt.

Hoewel de aanvankelijke stijging indrukwekkend is, zorgen zorgen over tokenomics en potentiële marktverzadiging voor uitdagingen. De innovatieve mix van Ondo (ONDO) van tokenisatie en DeFi-leningen, gekoppeld aan strategische partnerschappen, positioneert het echter voor duurzame interesse en potentiële groei in het zich ontwikkelende DeFi-landschap.

Manta Network (MANTA): Verbetering van privacy en schaalbaarheid

Manta Network (MANTA) heeft de aandacht getrokken vanwege zijn focus op privacy en schaalbaarheid binnen de blockchain-ruimte. Ondanks dat er sprake is van een DDoS-aanval, onderstrepen de veerkracht en de hoge totale waarde (TVL) het belang ervan.

De prijsvoorspellingen van Manta Network (MANTA) zijn optimistisch, waarbij projecties wijzen op een gestage waardestijging in de komende jaren, wat het vertrouwen in de technologie en marktpositionering weerspiegelt.

De toewijding van Manta Network (MANTA) aan privacy en schaalbaarheid, essentieel voor de mainstream adoptie van blockchain, in combinatie met het herstel na tegenslagen, duidt op een sterk potentieel voor groei en innovatie.

Pyth Network (PYTH): Democratisering van de toegang tot financiële gegevens van hoge kwaliteit

Pyth Network (PYTH) heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de toegankelijkheid van financiële gegevens op de blockchain, en daarmee tegemoet te komen aan de kritieke behoefte aan betrouwbare en nauwkeurige informatie in de crypto-ruimte.

De unieke waardepropositie van het netwerk en de partnerschappen met dataproviders suggereren positieve vooruitzichten voor zijn nutstoken.

Door het gat in hoogwaardige financiële gegevens op de blockchain aan te pakken, is Pyth Network (PYTH) goed gepositioneerd om een belangrijke speler te worden in het DeFi-ecosysteem, dat een breed scala aan toepassingen en diensten ondersteunt.

Mantle (MNT): Een nieuwe kijk op de layer 2-oplossingen van Ethereum

Mantle (MNT) is naar voren gekomen als een veelbelovende Ethereum Layer 2-oplossing, die indrukwekkende snelheid en kosteneffectieve transactiekosten biedt. De recente rebranding en het ecosysteemfondsinitiatief hebben zijn marktaanwezigheid verder versterkt.

De focus van het netwerk op efficiëntie en schaalbaarheid, gekoppeld aan een sterk bestuursmodel, vormt een solide basis voor de waardestijging van zijn token.

De innovatieve benadering van Mantle (MNT) voor Layer 2-oplossingen, ondersteund door een substantieel ecosysteemfonds, positioneert deze voor aanzienlijke bijdragen aan het Ethereum-ecosysteem en een potentiële brede acceptatie.

Immutable X (IMX): Baanbrekende NFT en gaming op Ethereum

Immutable X (IMX) onderscheidt zich als een Ethereum-schaaloplossing die op maat is gemaakt voor NFT’s en gaming, en biedt een naadloze ervaring voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

De uitbreiding van het platform en de introductie van functies zoals de Passport-portemonnee duiden op positieve vooruitzichten voor Immutable X (IMX), omdat het de belangrijkste uitdagingen in de NFT- en gamingsector aanpakt.

Met de groeiende interesse in NFT’s en blockchain-gaming bieden de gespecialiseerde Immutable X (IMX)-oplossingen en partnerschappen met grote gamingplatforms aanzienlijke groeimogelijkheden.

Jupiter (JUP): Faciliteren van efficiënte tokenwissels op Solana

De recente airdrop van Jupiter (JUP) benadrukte zijn rol als leidende gedecentraliseerde uitwisselingsaggregator op Solana, waarmee het vermogen van het netwerk werd aangetoond om grootschalige evenementen soepel af te handelen.

De verwarring tussen de op Solana gebaseerde Jupiter (JUP) en een op Ethereum gebaseerde token met dezelfde ticker tijdens de airdrop onderstreept het belang van duidelijke communicatie en branding in de cryptomarkt.

Het vermogen van Jupiter (JUP) om token swaps te stroomlijnen en zijn succesvolle airdrop-evenement onderstrepen zijn potentieel om de liquiditeit en gebruikerservaring op Solana te verbeteren, waardoor de weg wordt geëffend voor verdere groei en adoptie.

Conclusie

De huidige trend in de cryptocurrency-markt, gekenmerkt door aanzienlijke walvisactiviteit bij het accumuleren van aan de dollar gekoppelde digitale activa, heeft geleid tot een opmerkelijke toename van de marktkapitalisatie van de grootste stablecoins. Deze accumulatie, die wijst op bullish vooruitzichten, suggereert dat whales zich voorbereiden op een potentiële marktrally door een aanzienlijke koopkracht te vergaren. Tegen deze achtergrond zijn specifieke tokens zoals ScapesMania naar voren gekomen als aandachtspunten onder deze whales. Dit project heeft al ruim $20.000 aan deposito’s aangetrokken en de toekomst ziet er rooskleuriger uit dan ooit.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Lijst van 6 tokens die whales kopen verscheen eerst op CryptoBenelux.