Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De huidige toestand van de cryptocurrency-markt bevindt zich op een cruciaal moment, vooral voor Bitcoin (BTC), dat onlangs een aanzienlijke daling heeft meegemaakt ten opzichte van zijn hoogtepunten van vorige maand. Deze neergang heeft Bitcoin (BTC) op de rand gebracht om onder het steunniveau van $40.000 te breken, een ontwikkeling die tot wijdverbreide speculatie onder beleggers heeft geleid. Het afnemende handelsvolume doet nog meer twijfel rijzen over het potentieel voor herstel, wat suggereert dat als het niveau van $40.000 wordt overschreden, Bitcoin (BTC) verdere dalingen zou kunnen meemaken, mogelijk tot wel $20.000.

Deze situatie heeft gevolgen voor de bredere cryptocurrency-markt, waaronder grote spelers als Solana (SOL) en Ethereum (ETH), evenals opkomende projecten zoals Scapesmania. De interconnectiviteit van de cryptomarkt betekent dat een aanzienlijke beweging in de prijs van Bitcoin vaak een rimpeleffect heeft op andere cryptocurrencies. Solana (SOL) en Ethereum (ETH), die qua marktkapitalisatie tot de top cryptocurrencies behoren, zijn bijzonder gevoelig voor Bitcoin (BTC) marktbewegingen.

Zelfs als er geen manier is om te zeggen hoe de hele markt zich zal ontwikkelen als Bitcoin daalt, is het misschien het beste om te zoeken naar hogere rendementen tussen de meer voorspelbare opties. Naast de voorspellingen hebben wij ons best gedaan om op zoek te gaan naar een project dat echt een mooie aanvulling kan zijn op uw portfolio.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het crypto-gamingproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6 miljoen verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-walvissen er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het geld; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

>>> Meld je nu aan op de officiële website! <<<

Ontwikkelen in de bloeiende GameFi-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende GameFi-niche van ScapesMania. Er wordt voorspeld dat in 2030 de grens van $614,91 miljard zal zijn overschreden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Omdat er elke dag zoveel veelbelovende kansen opduiken binnen deze markt, zal ScapesMania nooit rusten en altijd op zoek zijn naar meer mogelijkheden om uit te breiden en te ontwikkelen. Er komt een TGE aan die u niet wilt missen, dus zet deze in uw agenda: 26 februari 2024 – 9 maart 2024.

Ook schetste de CEO van het project in een recente AMA de strategie voor het bouwen van een geavanceerd blockchain-gaming-ecosysteem. Geen enkel detail zal over het hoofd worden gezien in het proces – van het initiële concept tot het eindproduct, inclusief het testen met doelgroepen, het analyseren van resultaten en het aanbrengen van stapsgewijze wijzigingen. Dit, in combinatie met terugkoop-, burn- en staking-mechanismen, kan het token naar de maan duwen.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en de potentiële vruchten te plukken.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren. Bovendien kunnen uw mogelijke rendementen exponentieel stijgen, omdat het gemakkelijker is om een groter bedrag in te zamelen voor een beursgenoteerd project dan voor een voorverkoopproject.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om uw portemonnee te koppelen, meld u aan voor aankondigingen en sluit u aan bij een mogelijk eenmalig project.

Solana (SOL): Een snelle concurrent

Solana (SOL) haalt de krantenkoppen vanwege zijn potentieel om een belangrijke prijsmijlpaal te bereiken. Een sleutelfactor die de prijs van Solana zou kunnen stimuleren, is de correlatie met de prestaties van Bitcoin (BTC). Terwijl Bitcoin (BTC) door grote weerstandsniveaus navigeert, zou het succes ervan kunnen dienen als katalysator voor de prijsstijging van Solana (SOL). De markt is momenteel getuige van een opleving, waarbij Bitcoin nieuwe cyclusprijshoogten neerzet, wat een goed voorteken is voor het Solana (SOL)-traject.

Door de verwachte rally zou de prijs van Solana (SOL) met 30% kunnen stijgen, een opmerkelijke sprong ten opzichte van de recente prestaties. De afgelopen maand heeft Solana (SOL) al een indrukwekkende stijging van 12,87% gezien, wat wijst op een positieve trend en een groeiend beleggersvertrouwen in het potentieel ervan.

De vooruitzichten voor Solana (SOL) zijn voorzichtig optimistisch. De toekomstige prijsbeweging is sterk afhankelijk van de bredere marktdynamiek, met name het vermogen van Bitcoin (BTC) om zijn bullish momentum te behouden. Hoewel het potentieel voor een aanzienlijke prijsstijging bestaat, moeten beleggers zich bewust blijven van de inherente volatiliteit op de cryptocurrency-markt. De onderlinge afhankelijkheid van de prestaties van Bitcoin zou ook een risico kunnen vormen als Bitcoin (BTC) met onverwachte neergangen te maken krijgt.

Ethereum (ETH): De stakende reus

Ethereum (ETH) heeft onlangs een belangrijke staking-mijlpaal overschreden, waarbij het staking-deelnamepercentage boven de 25% steeg. Deze prestatie weerspiegelt de groeiende belangstelling en vertrouwen in het Ethereum (ETH) proof-of-stake consensusmechanisme. Het totale aantal Ethereum (ETH) dat is ingezet heeft de 38,69 miljoen bereikt, wat de veiligheid en veerkracht van het netwerk tegen mogelijke aanvallen onderstreept.

Ethereum (ETH) heeft een opmerkelijke waardestijging gezien, met een stijging van meer dan 10% in de afgelopen week. Dit positieve momentum wordt toegeschreven aan zowel de technologische vooruitgang van het netwerk als de toenemende hoeveelheid Ethereum (ETH) die wordt ingezet, wat de veiligheid van de blockchain verbetert.

Ethereum (ETH) staat aan de vooravond van verschillende grote updates die de netwerkefficiëntie en ondersteuning voor laag-2-oplossingen verder kunnen verbeteren. Het succes van deze upgrades en hun impact op de prijs van Ethereum (ETH) valt echter nog te bezien. De toekomst van de cryptocurrency zal afhangen van de succesvolle implementatie van deze technologische verbeteringen en de voortdurende groei van de deelname aan staking. Hoewel de vooruitzichten veelbelovend zijn, brengt de complexe aard van blockchain-upgrades uitdagingen met zich mee die de prestaties van Ethereum (ETH) kunnen beïnvloeden.

Conclusie

De huidige precaire positie van de cryptocurrency-markt, met name de potentiële daling van Bitcoin (BTC) naar $20.000, zou diepgaande gevolgen kunnen hebben voor grote cryptocurrencies zoals Solana (SOL) en Ethereum (ETH). Omgekeerd positioneren ScapesMania’s recente voorverkoop- en openbare verkoopsucces en de strategische focus op de casual gaming-markt het op een unieke manier, wat een potentiële veerkracht en misschien zelfs indrukwekkende rendementen suggereert voor iedereen die het juiste moment kiest om in te zetten.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Hoe Solana en Ethereum beïnvloed zullen worden als Bitcoin daalt naar $20k, nieuwe altcoins niet overwogen verscheen eerst op CryptoBenelux.