Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is klaar voor een spannende fase, aangezien de Bitcoin (BTC)-bulls in de laatste week van januari opmerkelijke energie lieten zien, na een bullish hammer-kandelaarpatroon. Dit momentum beperkt zich niet alleen tot Bitcoin; de altcoin-markt maakt zich ook op voor een aanzienlijke rally, nadat deze met succes is uitgebroken en opnieuw is getest. De aanvankelijke prijsschommelingen van Bitcoin, aangewakkerd door het toegenomen spot-ETF-volume, zijn geabsorbeerd, wat de weg vrijmaakt voor potentiële consolidatie in de komende maanden. Bovendien balanceert het ETH/BTC-paar op de rand van een historische prijsomkering, wat belooft de altcoin-speculatie verder aan te wakkeren.

Het aanbod van stablecoins, voornamelijk geleid door Tether USDT en Circle’s USDC, is het afgelopen jaar geleidelijk toegenomen, waardoor de algehele koopkracht binnen de cryptomarkt is toegenomen. Deze trend luidt de vroege stadia in van een verwachte bull-cyclus, waarbij de dieptepunten van de bearmarkt stevig verankerd zijn.

Te midden van deze veelbelovende vooruitzichten vallen verschillende opkomende cryptocurrencies op als potentiële verborgen juweeltjes voor 2024. We hebben ons best gedaan om degenen met een hoog potentieel eruit te pikken. Lees verder om erachter te komen waarom we optimistisch zijn over deze specifieke munten en wat ze intrigerend maakt.

ScapesMania: Aftellen van de openbare verkoop!

ScapesMania hield onlangs een voorverkoop en bracht al snel meer dan $5 miljoen op. Nu staat de publieke verkoop in de schijnwerpers, waarbij de CEO het Token Generation Event (TGE) in maart aankondigt tijdens een recente AMA-sessie.

Zonder tussenpersonen vindt de openbare verkoop rechtstreeks plaats op de ScapesMania-website, waardoor de beste voorwaarden voor de gemeenschap worden geboden. Dit project opereert binnen de miljarden groeiende markt van casual gaming en weet dat de gemeenschap er het meest toe doet.

Het gaming-ecosysteem blijft groeien en zich in een hoger tempo ontwikkelen en er zijn slechts 80 miljoen tokens ($720.000) beschikbaar in de openbare verkoop. Beweeg snel: tokens met korting verdwijnen als nooit tevoren.

Tijd is van essentieel belang! Omarm ScapesMania vóór de TGE en maak kans om deel uit te maken van het vroege succes, voorafgaand aan zijn debuut en potentiële moonshot. Schiet op, handel nu!

>>> De openbare verkoop is LIVE – Meld je nu aan op de officiële website! <<<

De groeikatalysatoren van ScapesMania

Achter het aanhoudende succes van ScapesMania schuilt een slim marketingplan na de notering. Het project is prominent gepositioneerd op voorverkooptrackers en wordt onderschreven door crypto-beïnvloeders en is klaar voor groei.

Het vasthouden van ScapesMania-tokens is een actieve betrokkenheid en biedt voordelen zoals het terugkopen van tokens, branden, staken en een schat aan bonussen. Introduceer ScapesMania in uw netwerk en scoor verwijzingsbeloningen.

In tegenstelling tot vluchtige mememunten is ScapesMania ontworpen voor blijvende waarde en praktische toepassing. De veerkracht van het token overtreft de kortstondige hype van kleinere tokens en memecoins.

BlockSAFU, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf, heeft het slimme contract van ScapesMania gecontroleerd en goedgekeurd. Samen met de winnaar van de BNB Grant van 2023 is ScapesMania op weg naar nog groter succes.

Met een levendige community van meer dan 60.000 volgers ervaart ScapesMania een gestage wekelijkse groei. Het collectieve enthousiasme rond het project vormt een dynamisch knooppunt voor gelijkgestemde enthousiastelingen.

Laatste oproep: Stel uw plek veilig!

Nu de tokenpool kleiner wordt, kan dit je laatste kans zijn om ScapesMania te verwerven vóór zijn epische debuut. Sluit u nu aan bij de gemeenschap van ScapesMania-houders en wees getuige van $MANIA’s reis naar de maan!

Verzeker hogere winsten door een aanzienlijke bonus van 10% te pakken op ScapesMania! Gebruik code PEJ977 bij het afrekenen in een speciaal tekstvak voor een nog betere deal voor een cryptocurrency waar de hele cryptogemeenschap jaloers op zou kunnen zijn. Handel snel: de aanbieding is slechts een beperkte tijd geldig.

Manta Network (MANTA) heeft onlangs de krantenkoppen gehaald vanwege zijn indrukwekkende doorvoer, met een piek van 200 transacties per seconde (TPS) te midden van een sterke toename van de inschrijvingsactiviteit. Deze prestatie toont niet alleen de technische mogelijkheden van Manta Network (MANTA), maar positioneert het ook als een belangrijke speler in het Layer 2-ecosysteem, die qua doorvoer kan wedijveren met het Ethereum-mainnet. Het vermogen van het netwerk om een groot aantal transacties af te handelen zonder downtime onderstreept de robuuste infrastructuur en de gereedheid voor brede adoptie.

De toename van de netwerkactiviteit en de technische prestaties van Manta Network (MANTA) hebben ongetwijfeld de aandacht getrokken van zowel investeerders als gebruikers. De prestaties en strategische initiatieven van het netwerk, zoals de introductie van native yield voor bridged ETH en stablecoins, zullen waarschijnlijk een positieve invloed hebben op het marktsentiment en de handelswaarde.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Manta Network (MANTA), aangezien het zijn mogelijkheden en ecosysteem blijft uitbreiden. De introductie van native yield-aanbiedingen zou meer gebruikers en liquiditeit kunnen aantrekken, wat mogelijk kan leiden tot een grotere vraag naar Manta Network (MANTA)-tokens. Het netwerk staat echter voor uitdagingen, waaronder het handhaven van de schaalbaarheid van de prestaties te midden van de groeiende vraag en het navigeren door het competitieve Layer 2-landschap. Het succes zal afhangen van voortdurende innovatie en effectief beheer van netwerkcongestie en -tarieven.

Ondo (ONDO): Horizon uitbreiden met APAC-uitbreiding

Ondo (ONDO) heeft een strategische uitbreiding aangekondigd naar de regio Azië-Pacific (APAC), met als doel het groeiende enthousiasme voor digitale activa aan te boren. Deze stap wordt ondersteund door een wekelijkse stijging van 60% in de waarde van het Ondo (ONDO)-token, wat wijst op een sterk marktvertrouwen in het groeitraject van Ondo Finance en zijn aanbod in tokenized effecten.

De recente expansie en de aanzienlijke stijging van de Ondo (ONDO) tokenwaarde weerspiegelen een positieve invloed op de marktpositie. De strategische groei-initiatieven en de steun van opmerkelijke entiteiten als Coinbase zullen de handelswaarde van Ondo (ONDO) en de interesse van investeerders waarschijnlijk op de korte tot middellange termijn versterken.

De uitstapjes van Ondo (ONDO) naar de APAC-markt bieden aanzienlijke groeikansen, waardoor de zichtbaarheid en acceptatie ervan bij een breder publiek mogelijk wordt vergroot. De introductie van producten als OUSG, OMMF en USDY in tokenized formaten zou zijn marktpositie verder kunnen verstevigen. Uitdagingen zoals het navigeren door verschillende regelgevingsomgevingen in APAC en het behouden van het momentum van de waarde van het token zullen echter cruciale factoren zijn voor het succes op de lange termijn.

Arbitrum (ARB): Nieuwe hoogten bereiken in Layer 2-oplossingen

Arbitrum (ARB) is naar voren gekomen als een langverwacht project in de crypto-ruimte, gericht op het verbeteren van de efficiëntie van het werken met Ethereum via zijn Layer 2-schaaloplossing. Ondanks een aanzienlijke uitverkoop die tot een dieptepunt ooit heeft geleid, heeft Arbitrum (ARB) veerkracht getoond met zijn mainnet-ontwikkelingen en partnerschappen, zoals met The Graph, wat wijst op een positief traject voor zijn oorspronkelijke token, Arbitrum (ARB).

Arbitrum (ARB) wordt verhandeld tegen ongeveer $1,80, waarbij prijsvoorspellingen wijzen op een potentieel bereik van $6,25 in 2025. Deze voorspellingen, hoewel speculatief, onderstrepen het optimisme rond de toekomstige prestaties van Arbitrum (ARB) en zijn rol in het Layer 2-schaal-ecosysteem.

De toekomst van Arbitrum (ARB) ziet er rooskleurig uit als het zijn platform blijft ontwikkelen en partnerschappen blijft bevorderen die zijn ecosysteem versterken. Het potentieel voor Arbitrum (ARB) om een toonaangevend token te worden in de Layer 2-ruimte is aanzienlijk, gezien de voortdurende groei van DeFi- en NFT-toepassingen. Uitdagingen zoals de concurrentie van andere Layer 2-oplossingen, onzekerheden op het gebied van de regelgeving en de behoefte aan voortdurende technologische vooruitgang zullen echter een cruciale rol spelen bij het vormgeven van het Arbitrum (ARB)-traject.

Conclusie

Het huidige traject van de cryptomarkt duidt op een ontluikende fase van groei en innovatie, vooral binnen de altcoin-sector. Het is moeilijk te voorspellen welk project de meest intense groei zal laten zien, maar de betrokkenheid van ScapesMania in de gamingsector en de zeer indrukwekkende en nog steeds voortdurende openbare verkoop positioneren dit project als een potentiële leider.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Deze crypto’s kunnen uw #1 hidden gem worden in 2024 verscheen eerst op CryptoBenelux.