Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Eerder deze week heeft er een bijzondere ontwikkeling plaatsgevonden binnen de crypto sector. Binnen 24 uur steeg de Ripple market cap met ongeveer $540 miljoen. Momenteel reageert de koers vooralsnog niet in extreme mate. Gaat er nog een stijging plaatsvinden, en kan Ripple 1 euro worden?

Crypto miljonair worden met Ripple

Ripple is een van de populairste crypto’s binnen de sector. Sinds de oprichting van de token is XRP met meer dan 8700% gestegen. Vroege investeerders hebben hierdoor flinke rendementen opgestreken en sommige zijn zelfs crypto miljonair geworden. Maar hoeveel had je moeten inleggen om crypto miljonair te worden met Ripple?

Als je sinds de lancering van de tokens iedere week $100 aan XRP had gekocht, dan had je nu in totaal geïnvesteerd kapitaal van $54.000. Dit bedrag zou op dit moment een waarde vertegenwoordigen van ruim $1,4 miljoen. Met een ogenschijnlijk lage wekelijkse investering had je dus een kapitaal kunnen hebben van bijna anderhalf miljoen. Zijn er nog kansen om dit nu nog te evenaren met Ripple?

Ripple koers verwachting – Kan Ripple 1 euro worden?

De Ripple koers is in 2024 niet heel goed begonnen. In januari daalde de koers namelijk met zo’n 22,5%. Toch noteerde de koers hiermee nog steeds 22,5% hoger dan een jaar geleden. Veel investeerders vragen zich nu ook nog af: kan ik nog steeds crypto miljonair worden met Ripple?

In de onderstaande grafiek is ook goed het verval van de Ripple koers te zien. De waarde van XRP daalde van een korte piek op $0,62 op 12 januari naar de huidige waarde van $0,52. Op dit moment noteert XRP dus 6,15% lager dan een maand geleden. 

Het beeld van de afgelopen week is echter een stuk beter, zoals in de onderstaande grafiek goed is te zien. Over de afgelopen dagen steeg de koers met zo’n 4,16%. Ook het handelsvolume van XRP steeg met 1,9% flink naar bijna $1 miljard.

Deze ontwikkelingen werden voorafgegaan door een sterke stijging van de Ripple market cap. Hierdoor steeg Ripple naar de zesde plek in de top 10 cryptomunten van CoinMarketCap op basis van marktkapitalisatie. XRP snelt hiermee USDC voorbij in waarde en noteert nu een market cap van $28,34 miljard. 

Ook de technische indicatoren van Ripple staan geven bullish tekenen aan. Tijdens het grootste deel van januari schommelde de Relative Strength Index (RSI) rond de dertig, wat een bearish sentiment aangeeft. Inmiddels staat de RSI al op 45 en beweegt zich richting de 45. Dit geeft aan dat investeerders vertrouwen hebben in de Ripple koers op de korte termijn.

De moving averages geven momenteel echter nog verkoopsignalen af. Toch is het 30-day average een bodem bereikt en lijkt zich richting het 200-day moving average te bewegen. Op de korte termijn kan dit ook betekenen dat de koers gaat stijgen.

Daarbij staat er ook nog steeds een rechtszaak te wachten tegen de SEC. In deze zaak werd onlangs besloten door een rechter dat Ripple zijn financiële gegevens moet overdragen aan de SEC, wat veel invloed kan hebben op de zaak. 

Het blijft dus nog even de vraag of Ripple 1 euro kan worden. Wil je op de korte termijn toch nog een kans maken om crypto miljonair te worden, dan is het wellicht verstandig om naar veelbelovende nieuwe cryptomunten te kijken die aan het begin van hun groeicurve staan.

Crypto miljonair worden – Top 3 veelbelovende nieuwe cryptomunten

Wij hebben drie veelbelovende nieuwe cryptomunten gevonden die een kans hebben om viraal te gaan op de korte termijn. De concepten van de drie tokens verschillen nogal. We zullen ze hieronder daarom bespreken, zodat je goed kunt beslissen welk project je crypto miljonair gaat maken.

Smog (SMOG) – Crypto miljonair worden met deze nieuwe meme coin

Smog (SMOG) is een nieuwe cryptomunt die je wellicht crypto miljonair kan maken op de korte termijn. Dit is namelijk een meme coin die veel aandacht trekt van investeerders. Je hoeft alleen maar te denken aan Dogecoin en Shiba Inu om te begrijpen wat er kan gebeuren met een beetje aandacht voor een meme coin.

De SMOG token is op 7 januari gelanceerd via een fair launch op decentralized exchange (DEX’s). Hierdoor kon iedereen tegelijkertijd de token kopen. In de eerste 24 uur na de lancering steeg het handelsvolume direct naar de $1,5 miljoen en steeg de waarde van SMOG token met 217%. 

Op dit moment is Smog verder een bijzondere airdrop aan het voorbereiden. Het plan is namelijk om de grootste airdrop ooit op de Solana blockchain te creëren. Je kunt meedoen aan deze presale door punten te verdienen, die je op verschillende manieren kunt bemachtigen. Hoe meer punten je verzamelt, des te hoger je op de ranglijst komt te staan. Bij een hoge ranking ontvang je meer tokens tijdens de airdrop.

Binnenkort zal er ook een optie zijn om de SMOG token te staken in ruil voor een zeer aantrekkelijke APY. Zo kunnen investeerders, boven op hun initiële investering, ook een passief inkomen bij elkaar verdienen. Neem snel een kijkje op de website van Smog en profiteer!

Koop Hier $SMOG

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Word crypto miljonair bij Bitcoin mining platform voor particulieren

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een nieuw project dat je op verschillende manieren geld kan opleveren. Deze token is momenteel namelijk alleen nog te koop in de presale tegen een vaste lage prijs. Na het behalen van de hard cap van $10 miljoen zal de token gelist worden aan crypto exchanges. Hierdoor wordt de token een stuk bekender bij een zeer groot publiek dat de token gemakkelijk kan kopen. Als gevolg zal de koers flink stijgen.

Daarnaast kun je de token al tijdens de presale staken tegen een aantrekkelijke APY voor nog meer BTCTMX tokens. Dat is echter nog lang niet alles, want na het aflopen van de presale krijg je nog een extra beloning voor het staken van je tokens.

Na de lancering van de token ontvang je voor het staken van BTCMTX tokens namelijk speciale cloud mining credits. Deze credits kun je vervolgens inzetten voor hash power voor het minen van Bitcoin. Met de cloud mining credits kun je dus een deel van de Bitcoin mining opbrengsten claimen en zo Bitcoins verdienen. Dit noemt Bitcoin Minetrix het Stake-to-Mine mechanisme.

Via het Stake-to-Mine mechanisme brengt Bitcoin Minetrix Bitcoin mining weer terug bij de particulier. De Bitcoin mining sector is inmiddels jaren in handen geweest van grote bedrijven die het kapitaal en de computerkracht hadden om efficiënt Bitcoin te minen. Hier was al particulier niet tegenop te boksen. Met Bitcoin Minterix kun je krachten bundelen met andere investeerders en zo Bitcoin mining weer decentraliseren, met mooie rendementen als gevolg.

Nu naar Bitcoin Minetrix

eTukTuk (TUK) – Investeer in deze duurzame crypto en word crypto miljonair

eTukTuk is een revolutionair crypto project dat de wereld wil verbeteren. In ontwikkelingslanden wordt veel gereden met de tuktuk als vervoermiddel. Dit is een driewieler die vooralsnog rijdt op fossiele brandstoffen met een vervuilende tweetaktmotor. Hier moet volgens eTukTuk verandering in komen.

Het project wil namelijk een elektrische tuktuk ontwikkelen die de vervuilende tuktuks moet vervangen. Daarnaast zal er een oplaadinfrastructuur worden ontwikkeld waar bestuurders de eTukTuk kunnen opladen. Daarvoor moeten ze betalen met de crypto van eTukTuk: TUK token. Op deze manier wil eTukTuk bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering en de CO₂-uitstoot. 

De TUK token is nu te koop tijdens de presale. Hier kan de token tegen een lage prijs worden ingekocht en kunnen investeerders een steentje bijdragen in het ontwikkelen van dit project. 

In ruil daarvoor ontvangen ze een kans om crypto miljonair te worden en een goed gevoel voor het redden van het milieu. Daarbij kan de token ook gestaked worden op het platform. De APY zal hier in de toekomst zo hoog mogelijk worden gehouden met behulp van de winst uit het project. Neem snel een kijkje op de website en profiteer!

Koop Hier $TUK

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Crypto miljonair worden met Ripple – 540 Mln toename XRP market cap, kan Ripple 1 euro worden? verscheen eerst op CryptoBenelux.