Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Een nieuwe speler maakt furore in de bloeiende ruimte voor crypto presales: Bitbot. Het project is gelanceerd op 17 januari en heeft al snel een indrukwekkend publiek bereikt. Hierbij is een opmerkelijk bedrag opgehaald van $414k in slechts 3 weken.

De aantrekkingskracht van Bitbot ligt in het benutten van de stijgende trend van chatbots op Telegram. Lees verder om erachter te komen waarom deze aanpak niet alleen investeringen heeft gestimuleerd.

De manie rond trading bots op Telegram levert meer dan $340 miljoen op

Het landschap voor handel in crypto is getuige van een revolutie, dankzij de opkomst van trading bots op Telegram. Deze bots, te vinden in de Telegram app, een hotspot voor de crypto community met meer dan 800 miljoen gebruikers, bieden een verhoogde UX bij het handelen op gedecentraliseerde exchanges.

Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de marktkapitalisatie van de beste Telegram bot tokens op het moment van schrijven boven de $340 miljoen gestegen. Deze snelgroeiende ruimte is echter niet vrij van valkuilen.

Een recent incident met Unibot, een toonaangevende trading bot op Telegram, onderstreept de uitdagingen die voor ons liggen. In oktober kwam een nieuw contract van Unibot in gevaar, wat resulteerde in een verlies van ongeveer $560.000 aan activa van gebruikers.

Dit scenario met Unibot werpt licht op een cruciaal aspect: de markt is rijp en wacht met spanning op de juiste oplossing.

Maak kennis met Bitbot, ’s werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram

Als ’s werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram betreedt Bitbot de arena met een overtuigende belofte: ongeëvenaarde beveiliging gecombineerd met ultramoderne trading tools.

In een sector die vaak wordt overschaduwd door het schrikbeeld van hacks en datalekken, onderscheidt Bitbot zich. Het brengt een revolutie teweeg in het concept van veilig handelen door integratie met non-custodial wallets aan te bieden. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat gebruikers de volledige controle over hun geld behouden en pas geld overmaken als de transactie is voltooid. Dit brengt een niveau van veiligheid met zich mee waaraan een ernstig gebrek is binnen de digitale handelssfeer.

Maar Bitbot is veel meer dan een veilige haven; het is een krachtpatser op het gebied van handelsvaardigheid. De slanke, intuïtieve interface logenstraft de complexe, geavanceerde technologie onder de motorkap. Met Bitbot krijgen gebruikers toegang tot een reeks geavanceerde handelsfuncties, waardoor ze een stap voor kunnen blijven in de snelle markt voor crypto. Het gaat niet alleen om gelijke tred houden met institutionele handelaren; het gaat erom deze te slim af te zijn.

De opwinding rond Bitbot is voelbaar, wat blijkt uit het duizelingwekkende bedrag van $414k dat in slechts een paar weken is opgehaald sinds de crypto presale begon. Deze opmerkelijke prestatie is een bewijs van het vertrouwen en enthousiasme dat de crypto community heeft gesteld in Bitbot, een community die nu meer dan 100.000 volgers op Twitter en meer dan 6.000 handelaren in de Bitbot Telegram groep telt.

De aanpak van Bitbot: Gemak of robuuste beveiliging?

Als het om trading bots op Telegram gaat, is het heersende dilemma altijd een keuze geweest tussen gemak en robuuste beveiliging. Bitbot vernietigt dit paradigma echter. Het combineert op meesterlijke wijze het beste van twee werelden en biedt een elegante, non-custodial trading oplossing op Telegram. Gewapend met tools van institutionele kwaliteit en eigen AI-integratie, stelt Bitbot gebruikers in staat om te concurreren op niveaus die voorheen werden gedomineerd door doorgewinterde handelaars.

In tegenstelling tot veel concurrenten die de controle behouden over activa van gebruikers en privé sleutels, waardoor hun klanten worden blootgesteld aan cyberdreigingen, is Bitbot voorstander van autonomie van gebruikers. De recente hack bij Unibot benadrukt de inherente risico’s van traditionele modellen.

Bitbot implementeert als reactie daarop ultra flexibel wallet beheer, ondersteund door KnightSafe. Door gebruik te maken van open-source smart contractwallets verhoogt KnightSafe het beveiligingsniveau en biedt een ongeëvenaarde non-custodial oplossing.

Belangrijke veiligheidskenmerken van Bitbot zijn onder meer een anti-MEV bot, die gebruikers beschermt tegen bots die tot doel hebben de winsten van gebruikers te stelen door kunstmatig de kosten voor mining te verhogen. Bovendien bieden de anti-rugfuncties bescherming tegen crypto fraude, waardoor degenen die in crypto investeren niet ten prooi vallen aan projecten die verdwijnen nadat de waarde van hun token is opgepompt.

Bitbot richt zich ook op nieuwkomers in de handelsarena. Gebruikers kunnen moeiteloos de strategieën van enkele van de meest succesvolle wallets nabootsen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die nieuw zijn in de wereld van handelen en investeren.

Bovendien voegen het ingebouwde verwijzingsprogramma van Bitbot en de huidige $100k competitie nog een extra aantrekkingskracht toe. Gebruikers kunnen zelfs een levenslange commissie van 15% verdienen op de handelskosten van de transacties van crypto investeerders die zij doorverwijzen. Deze functie stimuleert niet alleen de groei van de community, maar beloont gebruikers ook voor hun bijdrage aan de uitbreiding van het platform.

Het BITBOT token: Unieke kenmerken en toepassingen

Het BITBOT token is de levensader van het ecosysteem van Bitbot, boordevol unieke kenmerken en voordelen. Het doel is eenvoudig maar ambitieus: houders van BITBOT belonen in combinatie met de groei van het project via het model voor het delen van inkomsten. Naarmate het ecosysteem van Bitbot zich uitbreidt, nemen ook de voordelen voor tokenhouders toe, waardoor een symbiotische relatie ontstaat tussen het succes van Bitbot en de welvaart van de community.

Dat is echter nog maar het begin. Het vasthouden van BITBOT opent deuren naar een rijk aan exclusieve mogelijkheden: toegang uit de eerste hand tot crypto presales, airdrops en zelfs toegang tot exclusieve privéchats, een verzamelplaats voor zowel doorgewinterde handelsexperts als enthousiastelingen.

Als het op tokenomics aankomt, is BITBOT ontworpen met balans en vooruitziendheid. Het totale aanbod is beperkt tot een miljard tokens, met een strategische toewijzing die de langetermijnvisie van het platform ondersteunt: 30% voor openbare presale, 23% voor verrijking van de community, 20% bestemd voor ontwikkeling, 14% gewijd aan marketing, 10% gereserveerd in de schatkist, en 3% voor liquiditeit. Deze toewijzing weerspiegelt een toewijding aan duurzame groei, betrokkenheid van de community en voortdurende innovatie.

BITBOT prijsvoorspelling

De lancering van Bitbot markeert het begin van een periode van snelle en exponentiële groei. Voor slimme beleggers die investeren in crypto is dit een gouden kans. Aanvankelijk aangeboden voor slechts $0,0100, zal het BITBOT token een enorme vlucht nemen, met plannen om te stijgen naar $0,0200 nadat de presale van 15 fasen is voltooid.De verwachting rond het komende Bitcoin halving evenement zorgt voor opwinding in de crypto community. Deze gebeurtenis is historisch gezien een katalysator geweest voor aanzienlijke marktbewegingen, en de nabijheid ervan draagt bij aan het positieve sentiment rond Bitbot.

Voor investeerders die snel handelen, biedt Bitbot niet alleen een veelbelovende onderneming, maar ook een toegangspoort tot potentieel exponentieel rendement.

Bitbot: Solide trading oplossing om titanen uit de sector in te halen

Nu de presale in volle gang is, is dit een duidelijke oproep tot actie voor investeerders die op zoek zijn naar kansen om in te stappen op de begane grond in een veelbelovende markt. De tijd dringt en de kans om in de beginfase deel te nemen aan de reis van Bitbot zal niet eeuwig beschikbaar zijn. Doe mee aan de crypto presale en verzeker je plaats in de toekomst van gedecentraliseerde handel.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Het bericht Bitbot presale haalt $414.000 op in slechts 3 weken verscheen eerst op Crypto Insiders.