De dag van de liefde staat voor de deur! Dat is hét perfecte moment om jouw lief of jezelf in de watten te leggen. Natuurlijk wil je niet aankomen met een doosje bonbons, maar met een origineel cadeau! En daarom zet EasyToys de lekkerste cadeautjes voor je op een rij. Als dat geen sexy dag […]

De dag van de liefde staat voor de deur! Dat is hét perfecte moment om jouw lief of jezelf in de watten te leggen. Natuurlijk wil je niet aankomen met een doosje bonbons, maar met een origineel cadeau! En daarom zet EasyToys de lekkerste cadeautjes voor je op een rij. Als dat geen sexy dag wordt…

Niet alleen de liefde voor je partner is belangrijk. Selflove is nét zo essentieel en daarom mag jij jezelf extra verwennen op Valentijnsdag. Vier de liefde met deze Valentoys!

Lees verder onder de foto >

Kies jouw favoriete toy | Foto: EasyToys

Superfijn én zijdezacht

Als je op zoek bent naar een fijne verrassing voor haar (of voor jezelf), dan is de Lily Vibrator de goede keuze. Deze vibrator is perfect voor beginners en kan de G-spot en clitoris stimuleren. De toy heeft tien verschillende standen, voelt zijdezacht aan én geeft geweldige orgasmes! Eén ding is zeker: de Lily is een goede aanvulling op jouw seksleven.

Sextoys voor hem

Sextoys zijn heus niet alleen voor vrouwen. Voor hem is er bijvoorbeeld de Teazers Orale Masturbator. Met verschillende snelheden én vibraties een garantie voor genieten zoals je dat nooit eerder hebt gedaan. Krijg je het er al warm van? De zijdezachte binnenkant heeft namelijk ook nog een verwarmende functie voor extra stimulatie. Hot!

Lees verder onder de foto >

Een spannend cadeau | Foto: EasyToys

Samen spelen, samen delen

Sharing is caring, en dat doe je perfect met de Partner Multifun Koppel vibrator. Dit multifunctionele speeltje kan aan beide kanten gebruikt worden, dus je kunt hier alle kanten mee op! Allebei behoefte aan een ander tempo? De uiteinden hebben een eigen motor en kunnen daardoor los van elkaar vibreren. Met tien vibratieniveaus zit er ongetwijfeld een passend standje voor jullie bij.

Sensueel startpakket

Ga jij all out deze Valentijn? Check dan de cadeauboxen van EasyToys! Hebben jullie nog niet zoveel ervaring met sextoys? Dan is de Together [S]Experience Starter Set wat voor jullie. Daarin vind je natuurlijk de essentials onder de sextoys, zoals een vibrator, masturbator en een koppeltoy. Een spannende avond zonder speeltjes kan ook: in de cadeaubox vind je ook een satijnen blinddoek, een standjes dobbelsteen en handboeien. Genoeg om te ontdekken!

Sterk en sexy in jouw lingerie

Op zoek naar een sexy outfit voor Valentijnsdag? Kim Feenstra x Christine Collectie combineert zacht kant en stoere bandjes. Deze prachtige collectie heeft verschillende items voor een sensuele Valentijnsdag: body’s, bralettes en slips. Draag waar jij je sexy in voelt!

Lees verder onder de foto >

Genieten van Valentijn

Voor hem, haar, hen; jou of jullie – EasyToys heeft meer dan genoeg leuks en spannends in het assortiment. Met al die Valentoys heb je gegarandeerd een leuke ervaring. Daarvoor hoef je geen partner te hebben. Valentijnsdag is dé dag voor wat extra self love verwennerij. Enjoy!