Met nu al meer dan 100 verkochte kaarten, is de opwinding voor The Single Games op woensdag 14 februari 2024 ongekend! Ben je single en klaar voor nieuwe ontmoetingen? Mis dan niet de kans om bij deze geweldige singlesavond bij De Tapperij in Hengelo aanwezig te zijn. Pssst: lees snel verder om te zien wie […]

Met nu al meer dan 100 verkochte kaarten, is de opwinding voor The Single Games op woensdag 14 februari 2024 ongekend! Ben je single en klaar voor nieuwe ontmoetingen? Mis dan niet de kans om bij deze geweldige singlesavond bij De Tapperij in Hengelo aanwezig te zijn. Pssst: lees snel verder om te zien wie er al een kaartje heeft gekocht!

Wees er snel bij en koop je kaartje, want de laatste kaarten vliegen de deur uit en vol=vol!

Dit is jouw kans om op een ontspannen en gezellige manier andere singles tussen de 25 en 45 jaar te ontmoeten. Het belooft een avond vol leuke activiteiten te worden.

Gegarandeerd gezellig

Ontdek een nieuwe vorm van daten, laat die datingsapps even achterwegen en kom naar The Single Games! Of je nu alleen komt of met je vrijgezelle vrienden, het wordt gegarandeerd gezellig.

Bang dat je niets te vertellen hebt tegen die interessante vrijgezel? Geen zorgen! We hebben verschillende activiteiten gepland om het ijs te breken. Met nu al meer dan 100 verkochte kaarten en ruimte voor maximaal 140 enthousiaste singles (70 mannen en 70 vrouwen), belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Op onderstaande afbeelding is te zien wat momenteel de verhouding man/vrouw is én welke leeftijden zij hebben.

Lees verder onder de afbeelding >

The Single Games
Overzicht van de deelnemers op 30 januari 2024

Activiteiten

Pak je kans en scoor een van de laatste tickets voor slechts 15 euro (+ 1 euro administratiekosten). Hiervoor krijg je een toegangskaartje waarmee je kunt genieten van een welkomstdrankje, onbeperkt vrij poolen en een spannend potje lasergamen. Als je niet zo fanatiek bent is dat geen probleem. De activiteiten zijn niet verplicht, en er is genoeg ruimte om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen onder het genot van een drankje aan de bar.

Onvergetelijke avond vol liefde

De deuren van De Tapperij aan de Pastoriestraat 33 in Hengelo openen om 19.00 uur, en de eerste activiteiten beginnen om 19.30 uur. We sluiten de avond rond 22.00 uur af, zodat je voldoende tijd hebt om nieuwe connecties te maken en wie weet die speciale persoon te ontmoeten.

Goed om te weten: Dit evenement richt zich op singles binnen een straal van ongeveer een uur rijden tot Hengelo.

Alle details op een rijtje:

  • Wanneer: Woensdag 14 februari 2024
  • Voor wie: Singles, 25-45 jaar
  • Inloop: 19.00 uur
  • Start: 19.30 uur
  • Eindtijd: 22.00 uur (bij benadering)
  • Deelnamekosten: € 15,- (+1 euro administratiekosten)
  • Goed bereikbaar met het OV

Heb je vragen? Stuur een mail naar evenementen@indebuurt.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op The Single Games!