Albert Heijn Sprengenpark heeft vanaf nu een compleet vernieuwde bloemisterij in huis. Bij Bloem Kado & Zo staan Melia en Annet dagelijks klaar voor al jouw bloemenwensen. Stel, je moet boodschappen doen, maar je wil ook nog een leuk boeketje meenemen voor als je op visite gaat. Gelukkig kun je dat allemaal combineren bij de […]

Albert Heijn Sprengenpark heeft vanaf nu een compleet vernieuwde bloemisterij in huis. Bij Bloem Kado & Zo staan Melia en Annet dagelijks klaar voor al jouw bloemenwensen.

Stel, je moet boodschappen doen, maar je wil ook nog een leuk boeketje meenemen voor als je op visite gaat. Gelukkig kun je dat allemaal combineren bij de Albert Heijn aan de Schapendoesweg 2. Direct bij de in- en uitgang vind je nu Bloem Kado & Zo. Hier vind je betaalbare bloemen en planten voor iedereen.

Bloemisten Melia, Annet of een van hun collega’s helpen je hier graag met het uitzoeken van een mooi cadeau, voor jezelf of voor een ander. “Er staan voorgebonden boeketten, maar we kunnen je ook een mooi boeket voor je samenstellen. Daarin houden we altijd rekening met je wensen”, vertelt Melia.

Lees verder onder de foto >

Foto: Bloem Kado & Zo

Een mooi cadeau voor elke gelegenheid

De bloemist heeft zelfservice, dus als je een mooi plantje of bloemetje ziet staan kun je dat gewoon meenemen naar de kassa. Op zoek naar iets anders? Dat kan! De medewerkers van Bloem Kado & Zo helpen je met je keuze. “We denken graag met je mee”, vult Annet aan. “Ook als je nog niet precies weet wat je zoekt. We kunnen voor elke gelegenheid een mooi en persoonlijk cadeau samenstellen, wat ook past binnen jouw eigen budget.”

Goed om te weten: de bonusaanbiedingen van Albert Heijn gelden ook binnen de bloemisterij. Houd de bonusfolder dus goed in de gaten, want hier vind je regelmatig goede aanbiedingen voor deze afdeling!

Lees verder onder de foto >

Foto: Bloem Kado & Zo

Ook op bestelling

Naast bloemen zijn er ook allerlei soorten kamerplanten beschikbaar. Denk aan Monstera’s, palmen of een Strelitzia die in bloei staat. Zoek je iets dat er niet tussen staat? Bloem Kado & Zo verzorgt ook bloemen en planten op bestelling. Melia: “Zoek je een orchidee maar staat die niet in de winkel? Dan bestel ik met liefde precies de soort orchidee met het aantal takken die je wil. Ook als je bijvoorbeeld een bepaalde bloem in het boeket verwerkt wil hebben doen we dat graag voor je!”

Kom dus snel langs bij Melia en Annet van Bloem Kado & Zo voor de mooiste bloemen en planten!