Na de ineenstorting van de FTX en de juridische strijd die daarop volgde, speculeerden velen over het lot van Solana (SOL), een cryptocurrency die ooit de voorkeur had van de inmiddels veroordeelde oprichter Sam Bankman-Fried. In tegenstelling tot wat wordt gespeculeerd, heeft Arthur Hayes, oprichter en voormalig CEO van BitMEX, onlangs Solana wederom onder de aandacht gebracht.

Tijd om in SOL te investeren?

Bekend om zijn expertise en ervaring in het navigeren door de ups en downs van de cryptomarkt, postte Hayes zijn optimisme voor Solana op X, wat suggereerde dat het misschien tijd was om in SOL te investeren. Hij gaf het volgende aan:

“Ik denk dat het misschien tijd is om weer in de trein te stappen, fam. Misschien nadat een paar Amerikaanse banken dit weekend wederom in het stof zullen bijten.”

De marktprestaties van Solana waren tot op heden net een achtbaan, met aanzienlijke prijsschommelingen. Na een bullish stijging eind 2023 kende Solana begin 2024 een correctie, maar heeft veerkracht getoond en een prijs gehandhaafd die indicatief is voor het beleggersvertrouwen.

Hayes, met een trackrecord in het maken van marktvoorspellingen, deelde in een recent gepubliceerd essay ook inzichten in zijn investeringsstrategie. Zo besprak hij een mogelijke neergang voor Bitcoin (BTC) en zijn beslissing om enkele tokens te verkopen om de verliezen te beperken, waaronder de verkoop van Solana- en Bonk-tokens. Hayes is echter van plan zwaar te investeren in Solana en andere altcoins als de prijs van Bitcoin onder de $35.000 daalt, wat aangeeft dat hij gelooft in het potentiële herstel en de groei van Solana.

Omdat de eerdere opmerkingen van Hayes ook bullish waren, gevolgd door een prijsstijging, betekenen zijn woorden mogelijk dat er betere dagen aanbreken op de markt voor Solana.

Het bericht Misschien is het weer tijd om naar Solana te kijken, aldus Arthur Hayes verscheen eerst op CryptoBenelux.