Reflection, een on-chain analist op X (voorheen Twitter), heeft een crypto-portemonnee ontdekt die in vijf dagen tijd van een saldo van $5.600 naar $184.969 ging. Volgens zijn analyse heeft de portemonnee-eigenaar dit opmerkelijke resultaat bereikt door meme coins op de Solana-blockchain te kopen.

Door de activiteiten van de crypto-portemonnee te analyseren, realiseerde Reflection zich dat de grootste winst die in zijn transacties werd geboekt, afkomstig was van de op Solana gebaseerde meme coin, WIF. De analist merkte op dat de eigenaar van de portemonnee voorkennis gebruikte en een van de eerste gebruikers was die het WIF-token kocht.

Uit de analyse merkte Reflection op dat de initiƫle WIF-aankoop van de gebruiker $287 waard was en een indrukwekkende winst van 64.891% opleverde. Dit komt neer op een winst van $184.969,32 op de investering.

Uit een dieper onderzoek van de activiteiten van de portemonnee bleek dat de gebruiker bij de eerste aankoop drie miljoen WIF-tokens ontving. Het toonde ook aan dat de gebruiker slimme portemonnees gebruikte om een strategie te hanteren waarbij geleidelijk kleine delen van zijn bezit tussen 100x en 1.000x werden verkocht.

Bovendien merkte Reflection op dat het gebruik van slimme portemonnees de gebruiker in staat stelde de hulp van sniperbots te gebruiken bij handelsbeslissingen. De analist is van mening dat de gebruiker, naast het adopteren van sniperbots, gedurende de handelsperiode een aanzienlijke vastberadenheid heeft getoond.

Uit TradingView-gegevens blijkt dat WIF tussen 9 en 18 januari dit jaar een stijging van meer dan 720% kende, ondanks een vertraging in het tempo. De prijs is echter sindsdien teruggevallen aangezien de meme coin op het moment van schrijven voor $0,2230 verhandeld wordt, wat meer dan een 50% daling is vanaf zijn hoogtepunt van $0,5445.

Het bericht Handelaar maakt 64.891% winst met Solana meme coin $WIF verscheen eerst op CryptoBenelux.