Decentraland (MANA), prominent in de wereld van virtuele realiteit en blockchain-gaming, staat in de spotlight van deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor MANA voor de komende periode met een technische analyse uit onze Premium omgeving

Voor meer inzichten of bij vragen kun je voor slechts 1 euro toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar onze analisten je verder kunnen helpen. Het is belangrijk om te benadrukken dat onze analyse informatief is en onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Profiteer van koersdaling decentraland (MANA)

Hoewel de koers van MANA lijkt te willen stijgen volgens de analisten van Crypto Insiders zien zij kansen ontstaan bij een daling. Zij deelde namelijk het volgende in de Premium omgeving met alle leden:

“Onze analyse van MANA toont een interessant patroon op de grafieken. We herkennen een 3-waves patroon in de vorm van een ABC Elliott Wave. Momenteel bevinden we ons in de B wave, die in dit geval fungeert als een opwaartse correctieve wave.

 

Volgens onze schattingen zal de koers van MANA zich waarschijnlijk tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus bewegen, oftewel tussen $0,5089 en $0,5329. Op dit punt zijn we van plan om een shortpositie in te nemen. We hebben namelijk een rode verkoopzone in dit gebied getekend, omdat we verwachten dat de koers vanaf hier zal dalen naar de blauwe zone, die zich tussen $0,3221 en $0,3737 bevindt.

 

In deze blauwe zone willen wij onze winst nemen. We anticiperen namelijk op een trendomkeer en we verwachten dat de koers na het bereiken van deze zone weer zal stijgen.” 

Datum analyse: 28 januari.Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/PigWVJM3/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Decentraland (MANA) koersstrategie: winstneming in de blauwe zone verscheen eerst op Crypto Insiders.