Een veel gevolgde crypto-analist heeft onlangs een analyse gedeeld van de Bitcoin koers, terwijl hij tevens bullishe voorspellingen deelde van drie altcoins.

De analist, pseudoniem bekend als The Flow Horse, vertelde zijn 199.800 volgers op het sociale mediaplatform X dat de halvering van Bitcoin (BTC) in april bullisher zou kunnen zijn dan eerdere gebeurtenissen, omdat BlackRock, de financiële gigant met ongeveer $9 biljoen aan activa onder beheer (AUM), nu ook de markt heeft betreden. Hij zei het volgende:

“Deze halvering van Bitcoin is anders dan alle andere, omdat het de eerste keer is dat een vermogensbeheerder van een biljoen dollar het zal vermarkten.”

De analist vervolgde zijn serie van analyses door aan te geven dat het gedecentraliseerde kunstmatige intelligentieplatform voor applicaties Fetch.ai (FET) klaar lijkt om te stijgen op basis van de toenemende open interest (OI) en het handelsvolume.

OI is een maatstaf die het bedrag van de open long- en shortposities van een crypto-activum bijhoudt. Op basis hiervan zei de analist dat de FET-bulls agressief het aanbod opkopen dat op de markt komt, met behulp van longposities met hefboomwerking. Hij gaf hier het volgende over aan:

“FET zou vanaf hier een behoorlijke opleving kunnen krijgen. OI omhoog door absorptie door verkopers, hoog volume naar dieptepunt in januari met een behoorlijk scheve bid/ask.”

Vervolgens zei de handelaar dat de gedecentraliseerde orakelaanbieder Chainlink (LINK) in een opwaartse trend lijkt te blijven terwijl het token tegen het weerstandsniveau van $18 aanloopt. Hij gaf het onderstaande aan:

“Indrukwekkende zet van het voortzettingstype. Ik denk dat ik mijn LINK-tas te vroeg heb verkocht.”

Ten slotte uitte de handelaar zijn bullish huiding tegeover de op Solana gebaseerde gedecentraliseerde beurs (DEX) aggregator Jupiter (JUP), die recentelijk nog onder vuur lag vanwege zijn slechte lancering. Hij had hierover het volgende te zeggen:

“Begin met het kopen van een beetje JUP. Mindshare is hoog en ik denk dat negativiteit buiten de airdrop-mechanica uiteindelijk een onevenwichtige veiling creëert. Airdrop-plays op de korte termijn zijn behoorlijk voorspelbaar…

VWAP (volume-gewogen gemiddelde prijs) is je vriend, vooral in de nieuw genoemde alts. JUP VWAP is al verankerd vanuit een katalysator, wat het zeer nuttig maakt. Ongeacht wat er op de lange termijn gebeurt, je weet dat dit binnenkort een heel goede lange opzet zal bieden.”

Het bericht Analist voorspelt stijgingen voor deze drie altcoins verscheen eerst op CryptoBenelux.