Cryptocurrency-handelaar en strateeg Ali Martinez heeft een bullish sentiment geuit op een Dogecoin (DOGE) concurrent en Bitcoin (BTC).

Martinez vertelde zijn 42.700 volgers op het X sociale mediaplatform dat de Tom Demark (TD) Sequentiële indicator een “koopsignaal” geeft voor Shiba Inu (SHIB) en “hint dat SHIB zich zou kunnen voorbereiden op een opleving”.

De TD Sequentiële indicator wordt gebruikt om de potentie van een trendomkering op de markt te voorspellen.

“Houd het in de gaten, want SHIB zou kunnen stijgen naar $0,010 of mogelijk zelfs $0,011 bereiken!”

Ali Martinez / X

Shiba Inu wordt verhandeld op $0,00000903 op het moment van schrijven. Wat betreft Bitcoin, zei Martinez dat op basis van historische precedenten van de Marktwaarde ten opzichte van de Gerealiseerde Waarde (MVRV), het vlaggenschipcrypto-actief zou kunnen stijgen met ongeveer 41% vanaf het huidige niveau.

De MVRV is de verhouding tussen de marktkapitalisatie van Bitcoin vergeleken met zijn gerealiseerde kapitalisatie – de waarde van alle Bitcoin tegen de prijs waarvoor ze zijn gekocht. De extreme afwijkingen van de MVRV-prijsbanden worden gebruikt om mogelijke marktbodems en -toppen te bepalen, waarbij de standaardafwijking van 1,0 de bovenste band is en -1,0 de onderste band.

“Tijdens vorige bullmarkten herstelde Bitcoin krachtig nadat het de gemiddelde MVRV-prijsband had aangeraakt.

We zien nu een vergelijkbaar patroon. Met de recente stijging vanaf de gemiddelde MVRV op $40.500, is er potentieel voor BTC om te stijgen naar de standaardafwijking van 1,0 op $60.000!”

Bitcoin wordt verhandeld op $42.653 op het moment van schrijven.

Het bericht Shiba Inu (SHIB) koers laat bullish signaal zien, aldus analist verscheen eerst op CryptoBenelux.