De komende maand zullen een aantal cryptoprojecten aanzienlijke hoeveelheden tokens ontgrendelen. Hier is een overzicht van de belangrijkste ontgrendelingen en airdrops voor de maand februari, volgens de gegevens van TokenUnlocks.

Aanzienlijke ontgrendelingen

Aptos (APT)

Aptos zal op 11 februari bijna 25 miljoen tokens ter waarde van $222 miljoen tegen lopende prijzen ontgrendelen, wat neerkomt op meer dan 7% van het circulerende aanbod van de token. Aptos is een Layer-1-netwerk dat, vergelijkbaar met SUI, is voortgekomen uit het Libra-project van Facebook.

The Sandbox (SAND)

Vervolgens zal The Sandbox op 14 februari 205 miljoen tokens ter waarde van $88 miljoen ontgrendelen tegen lopende prijzen, wat neerkomt op 9% van het circulerende aanbod van de munt. The Sandbox is een metaverse platform waarop gebruikers virtuele percelen aanpasbaar land kunnen kopen.

Avalanche (AVAX)

Avalanche, het layer-1-netwerk dat werkt aan het opschalen naar 100.000 TPS, zal op 21 februari 9,5 miljoen tokens ter waarde van $344 miljoen ontgrendelen tegen huidige prijzen. De tokens vertegenwoordigen 2,6% van het circulerende aanbod en zullen het totale aantal ontgrendelde AVAX-tokens op 60 brengen. %.

Optimism (OP)

Optimism zal 24 miljoen tokens ontgrendelen ter waarde van $72 miljoen tegen huidige prijzen, wat neerkomt op 2,5% van de het circulerende aanbod van de munt. Optimism (OP) is een layer-2 blockchain die bovenop Ethereum werkt en tot doel heeft het Ethereum-ecosysteem te schalen door gebruik te maken van optimistic rollups.

Kleinere ontgrendelingen

Andere ontgrendelingen in februari zijn onder meer $16 miljoen aan CyberConnect (CYBER) tokens op 13 februari, $21 miljoen aan ApeCoin (APE) tokens op 16 februari, $18 miljoen aan Manta Network (MANTA) en $20 miljoen aan Oasis Network (ROSE) tokens op 18 februari en $5 miljoen aan Space ID (ID) op 21 februari.

Het bericht Deze altcoins hebben grote ontgrendelingen gepland in februari verscheen eerst op CryptoBenelux.