Cryptostrateeg Rekt Capital, bekend om nauwkeurige voorspellingen, hint naar een mogelijke hypecyclus van altcoins in het eerste kwartaal van 2024. Met een aanzienlijke aanhang in de crypto-gemeenschap legt Rekt Capital verbanden tussen de Pre-Halving Rally van Bitcoin en de huidige prijsdynamiek van Ethereum, wat wijst op het podium voor een aanstaande stijging in altcoin-activiteit.

In een recente analyse biedt Rekt Capital, een pseudonieme analist, een glimp van de mogelijkheid van een aanstaande altcoin-rally. De waarnemingen van de strateeg over altcoins ontvouwen zich tegen de achtergrond van de recente marktonrust.

Rekt Capital / X

Bij het verkennen van de marktkapitalisatie van altcoins in de afgelopen weken, identificeert Rekt Capital een consolidatiepatroon dat zich naar zijn hoogtepunt beweegt, wat wijst op een aanstaande verschuiving in de algehele trend, en daarmee een cruciaal moment voor marktdeelnemers.

De marktkapitalisatie van altcoins bevindt zich momenteel in het hart van dit patroon, wat aangeeft dat een cruciale beslissing over de trend mogelijk plaatsvindt in de komende week. Deze consolidatiefase volgt op een reeks historische herhaalde pogingen tot herstel, elk gemarkeerd met kenmerkende cirkels.

De eerste herstelpoging, gemarkeerd met een groene cirkel, richtte zich op het groene gebied. Opmerkelijk genoeg evolueerde dit gebied in 2023 tot een nieuw ondersteuningsniveau, nadat het eerder als weerstand had gefungeerd in 2022 (zoals aangegeven door de rode cirkel).

Hierna richtte een tweede historische herstelpoging, aangeduid met een gele cirkel, zich op het rode horizontale niveau van $182 miljard. Opeenvolgende herstelpogingen van het groene gebied en het horizontale rode niveau weerspiegelen gevestigde historische patronen.

Op dit moment ondergaat de marktkapitalisatie van altcoins de herstelpoging gemarkeerd met de gele cirkel, waarbij deze de afgelopen weken af en toe in het rode horizontale niveau van $182 miljard is gedaald. Ondanks deze volatiliteit blijft het herstel van het rode niveau succesvol, wat stabiliteit geeft en mogelijk de weg vrijmaakt voor de marktkapitalisatie van altcoins om opnieuw het niveau van $250 miljard te bereiken in de loop van de tijd.

Essentieel bouwt de marktkapitalisatie van altcoins een solide ondersteuningsbasis op bij het nieuwe Range Low van het rode niveau van $182 miljard voordat ze een opwaartse koers inslaat richting het nieuwe Range High-weerstandsniveau van $250 miljard.

De crypto-gemeenschap houdt deze patronen nauwlettend in de gaten, aangejaagd door de anticipatie van een aanstaande hypecyclus voor altcoins in het eerste kwartaal. Terwijl de inzichten van Rekt Capital de aandacht van de markt blijven trekken, bereiden enthousiastelingen zich voor op mogelijke marktvormende bewegingen in de nabije toekomst.

Het bericht Altseason 2024 staat op het punt te beginnen volgens Rekt Capital verscheen eerst op CryptoBenelux.