Een veelgevolgde cryptocurrency-analist heeft gezegd dat hij op de lange termijn optimistisch is over een gaming altcoin die onder de radar vliegt. De pseudonieme handelaar Altcoin Sherpa vertelde namelijk aan zijn 207.100 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij denkt dat de open-source gaming blockchain Beam (BEAM) waarschijnlijk beter zal presteren dan andere altcoins in de cryptosector. Volgens Altcoin Sherpa ziet hij BEAM “veel hoger gaan” tijdens deze bullmarkt-cyclus:

“BEAM: een van mijn grote weddenschappen voor gaming deze cyclus, bullish hierop. Zou je niet aanraden om rond deze regio te kopen, zou waarschijnlijk nog even wachten. Dat gezegd hebbende, op lange termijn denk ik dat dit veel hoger gaat.”

Altcoin Sherpa / X

Op het moment van schrijven handelt BEAM op recordhoogtes op $0.102, een stijging van meer dan 14% in de laatste 24 uur. Volgens de anonieme analist is BEAM een van de altcoins naast de blockchain-oracle Chainlink (LINK) en het cross-chain decentrale finance (DeFi)-project SuperVerse (SUPER) die een lange accumulatieperiode hebben doorgemaakt voordat ze uitbraken.

Altcoin Sherpa merkt op dat deze munten vaak een vergelijkbaar patroon volgen: een grote stijging, gevolgd door een periode van consolidatie voor de volgende rally:

“Deze soort munten maken vaak goede/decente swing trades voor degenen die geduld hebben. Dit komt omdat:

Deze munten zijn allemaal fundamenteel degelijk/zullen niet naar nul gaan.

Hebben redelijke liquiditeit en hogere marktkapitalisaties

Hebben al goede sterke duurzame bewegingen in het verleden laten zien.”

Altcoin Sherpa / X

De analist deelde een grafiek die laat zien dat LINK uit twee accumulatieperiodes is gebroken. Chainlink handelt op $20.24 op het moment van schrijven.

Intussen brak SuperVerse ook uit een meerdere maanden durende consolidatieperiode, gebaseerd op de grafiek van de handelaar. Op het moment van schrijven is SUPER $0.956 waard, een stijging van meer dan 11% in de laatste 24 uur.

Het bericht Altcoin Sherpa plaatst zijn bets op LINK en Beam verscheen eerst op CryptoBenelux.